Kontakt mig

Winnie Kleinert
Independent Forever Business Owner

Mobil: 21476299 Kløvermarken 29
6440 Augustenborg
Danmark

Ønsker du, at jeg kontakter dig?

Udfyld dit navn, telefonnummer og/eller din e-mailadresse, så kontakter jeg dig.

Kontakt mig

Jeg hedder Winnie Kleinert og er 25 år gammel. I sommeren 2015 blev jeg færdiguddannet ergoterapeut. Siddeløbende med ergoterapeut-studiet valgte jeg at tage uddannelsen som fysiurgisk massør. I starten af 2014 blev jeg uddannet Fysiurgisk Massør og startede min selvstændige virksomhed, Massage-Deluxe,  pr. 1. april 2014 sideløbende med ergoterapeut-studiet. I 2015 tog jeg et kursus i Hot Stone massage.

Jeg arbejder nu som selvstændig ergoterapeut og fysiurgisk massør. Læs mere på www.massage-deluxe.dk

Min historie som forhandler i Forever startede helt tilfældigt i starten af 2015. Jeg så et opslag på Facebook, som jeg fandt meget spændende. Opslaget omhandlede Forever og deres produkter. Jeg kontaktede forhandleren for at høre nærmere og blev inviteret til et informationsmøde, hvor jeg fik en forsmag på, hvad Forever er og hvad det hele gik ud på. Pr. 1. april 2015 startede jeg som forhandler hos Forever og jeg har ikke fortrudt det siden.

Som forhandler hos Forever møder du mange nye mennesker og du kan selv skabe din egen fremtid, hvor du selv bestemmer dine arbejdstider samt tiden, som du vil lægge i arbejdet med de mange spændende produkter.