Mere om Forever

Læs mere om den virksomhed jeg har valgt at arbejde med.

 

 

Kontakt os

Nanna Sørensen & Dan Sørensen
Independent Forever Business Owner

Evt. virksomhed: NDS NEWLIFEMobil: 4523422376 Uglebakken 13
9400 NØRRESUNDBY
Danmark

Ønsker du, at vi kontakter dig?

Udfyld dit navn, telefonnummer og/eller din e-mailadresse, så kontakter vi dig.

Kontakt mig

 

 

 

I foråret 2001, blev vi præsenteret for denne mulighed. Vi var faktisk meget skeptiske, så det tog knap et halvt år at overbevise os om, at det kunne være noget for os! 
Vi testede nogle af produkterne, og det var i høj grad vores positive oplevelser med disse, der skabte den første interesse og begejstring! Vi gik fra at være totalt uvidende om Aloe Vera, til at blive begejstrede storforbrugere af produkterne. For hver gang vi åbnede et nyt produkt, viste det sig, at kvaliteten overraskede, og vores oplevelser var ud over det forventede.
Ikke mindst drikken – Forever Gel Original – overraskede som kosttilskud. Vi oplevede hurtigt mere energi, Vi følte os mere friske og fik øget velvære. De samme tilbagemeldinger fik vi fra vore kunder og idag har vi en del kunder, som vi har fulgt fra starten, og samlet set er oplevelsen i vores familie og med vores kunder, at vi har fået øget livskvalitet.

Interressen for forretningsmuligheden og det at blive selvstændig var primært et ønske for Nanna, der på det tidspunkt havde et stresset job som leder af en daginstitution. Drømmen om frihed og lysten til at blive sin egen chef, - og frygten for ikke at kunne holde til faget til pensionsalderen, var de primære motivationsfaktorer. 

På 10 måneder byggede vi i fritiden en forretning, der betød at Nanna sagde sit børnehavelederjob op, og siden har Forever været fuldtidsbeskæftigelsen. Og idag arbejder vi begge fuldtids med Forever. Vi har givet muligheden  videre til rigtig mange mennesker, der lige som os har fået en fantastisk livsstil, med positive kollegaer, meget frihed, mange rejser og masser af spændende udfordringer.