Jette Hiltmar Aloe

Jette Hiltmar

Independent Forever Business Owner

 

Mere om Forever

Læs mere om den virksomhed jeg har valgt at arbejde med.

 

 

Velkommen til min hjemmeside

Kontakt mig på tlf. nr. 30937815 og FB: Jette hiltmar Coaching

Jeg forhandler et stort sortiment af Aloe Vera produkter af højeste kvalitet. Derudover er jeg teamleder for andre selvstændige forhandlere

Jeg satser på sundhed. En hurtigt voksende branche. Jeg har taget et valg, hvor jeg går efter min drøm, og hver dag kan arbejde med noget, der  gør mig glad, fordi jeg kan hjælpe andre til også at følge deres drøm, og kan formidle nogle fantastiske produkter.

Derudover arbejder jeg som kinesiolog, en komplementær behandlingsform, hvor jeg arbejder med at finde årsagen til de ubalancer, vi hober op i kroppen. Dernæst kan jeg begynde at afbalancere og hjælpe klienter med at sætte selvhelbredelsen igang.

I Forever er jeg min egen chef, og kan planlægge min egen  arbejdsdag. Jeg kan arbejde med mennesker, som jeg selv har valgt at arbejde sammen med. Jeg interesserer mig for sundhed, og er overbevist om, at vi bliver nødt til at se holistisk på vores sundhedstilstand. Det er selvfølgelig vigtigt med en sund kost, kosttilskud for at give os næring nok og god motion, men lige så vigtig er det, at vi har nogle gode, positive tanker og et formål med vores liv. 

Jeg starter altid min dag med at drikke aloe vera, hvilket giver min krop den bedste start på dagen.

Vores produkter er meget populære og sælges i mere end 160 lande i hele verden. Forever er verdens største avler, producent og distributør af Aloe Vera - alt lige fra skønne ansigtserier - nogle af de bedste indenfor anti-age, livsstilsprogrammer og drikke indeholdende friskpresset Aloe Vera. Du vil blive overrasket over bredden i vores sortiment.

Du kan være helt tryg, når du handler med Forever, da alle vores produkter er omfattet af en enestående kundetilfredshedsgaranti. Garantien betyder, at du kan returnere varen indenfor 90 dage (hvad enten den er anvendt eller ej) sammen med kvitteringen, hvis du er utilfreds med varen. Du får pengene tilbage uden diskussion.

Du kan få dit eget ID nr.:
Hvis du har en drøm om at blive selvstændig og arbejde med det samme som jeg gør, og evt. kombinere det med din klinik, kan du få dit eget ID nr. Jeg vil være klar til at guide dig hele vejen igennem. Du kan gøre det ved siden af dit lønmodtagerarbejde og tjene 1.000-5.000 kr. om måneden, eller du kan gå all-in og gøre det til din levevej.

Når man arbejder med Forever, får man mulighed for at rejse i hele verden, og man får licens til at arbejde i mere end 160 lande. Du vil få masser af personlig udvikling og blive del at et fantastisk team.

 

 

 

 

 

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.