Mere om Forever

Læs mere om den virksomhed jeg har valgt at arbejde med.

 

 

Velkommen til en fantastisk verden af Forever Livings produkter til sundhed og velvære

Forever Living er verdens førende indenfor Aloe Vera, og er af meget høj kvalitet.

Jeg startede som forhandler i 2000, da jeg selv oplevede en fantastisk stor forskel ved at bruge produkterne.Jeg fik øget energi og betydelig øget velvære, i form af bl.a. en afbalanceret mave, samt afbalanceret hud. -  Siden 2000 har jeg haft mange tilfredse kunder. Når du køber vore produkter, har du 90 dages fuldt retur. D.v.s enten hjælper det eller også er det gratis. Bedre tilbud kan man næppe få.

På denne side kan du læse meget mere om alle produkterne, og skulle du have interesse i at købe, så kig endelig indenfor i min Webshop. Jeg leverer gratis i Holsterbro, Struer og Lemvig kommune. 

Skulle du have nogle spørgsmål, står jeg naturligvis altid til rådighed med råd og vejledning. Du er meget velkommen til at ringe tlf. 22957812

Velkommen til min butik.

Sygeplejerske/akupunktør og zoneterapeut Nina Svendsen

Se mere på aloeveraklubben på FaceBook
 

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.