Jeg søger nye Forever Business Owners

At arbejde med Forever har forandret mit liv. Nu vil jeg hjælpe andre som ønsker en forandring.

Læs mere
 

aloeverakubben.dk

Nina Svendsen

Independent Forever Business Owner

Kontakt mig

Nina Svendsen
Independent Forever Business Owner

Evt. virksomhed: AKTIV HELSEMobil: 22957812 Elleparken, 4, 4
7620 Nr.Nissum
Danmark

Ønsker du, at jeg kontakter dig?

Udfyld dit navn, telefonnummer og/eller din e-mailadresse, så kontakter jeg dig.

Kontakt mig

Mit navn er Nina Svendsen. Jeg er sygeplejerske, zoneterapeut, akupunktør og laserterapeut. Siden 2000 har jeg arbejdet med Forevers produkter og de har betydet rigtig meget for min sundhed og givet mig et meget større velvære på mange områder, derfor er jeg virkelig utrolig begejstret for disse kvalitetsprodukter.

I tillæg til et sundere liv, har Forever også givet mig mulighed for mere frihed, gratis ferier samt tilskud til bil mm.

Jeg vil utrolig gerne udbrede kendskabet til disse fantastiske produkter og vise dig hvad Forever kan gøre, også for dig. 
Jeg har løbende fået gratis produkttræninger, samt kurser i ansigts pleje, håndpleje og fodpleje, så jeg nu godt kan kalde mig for Aloe Vera ekspert, uden at overdrive. Aloe Vera er en gammel kendt plante og godt til hele kroppen. Den er med til at opretholde en normal funktion i hele mave/tarm kanalen. Fungerer maven godt og får den gode næringsstoffer, så fungerer kroppen også rigtig godt.Du har mere energi og du vil mærke at din hud også bliver dejlig blød og afbalanceret. Smører du det på huden, kan du mærke hvordan den virker yngre og smukkere og mere fugtig.
Kvaliteten hos Forevers produkter er helt i top. Produkterne er helt unikke og kvalitets testes konstant.

Firmaet startede i 1978 og har altid haft 90 dages garanti på produkterne,hvilket siger en del om kvaliteten,ikke sandt?  Enten så virker det eller også er det gratis.

Min forretning Aloeveraklubben.dk er beliggende, Elleparken 4, 7620 Lemvig, hvor jeg også bor privat. Tlf 22957812.

Ring gerne hvis du har spørgsmål.

Mit højeste ønske er, at alle bliver kendt med Forevers kvalitetsprodukter og selv får mulighed for, at mærke forskellen.