Forever Gel Original™

Dette produkt udgår og kan ikke længere købes.
Læs mere

Aloe Vera Gelly

Hverdagens helt på badeværelset: Aloe vera på tube Tør hud, solskoldning eller kløende insektstik? Aloe Vera Gelly virker beroligende, plejende og fugtbevarende.
Læs mere

ARGI+™

Til udholdenhed og immunforsvar, blodomløb og muskler Vores populære kosttilskud til dig, der lever eller vil leve et aktivt liv.
Læs mere
Velkommen!
 
Vi hedder Iben og Jesper, ejer Engholmgaard og er Forever Business Owner for Forever Living Products. Her på vores side, kan du købe herlige produkter, læse om muligheden med at starte en egen virksomhed i en populær branche og komme i kontakt med os for at få en produktpræsentation.
 
Det mest kendte produkt af dem, du kan købe hos os, er Forever Gel Original – en herlig Aloe vera-drik, som både findes som naturel og med frisk frugtsmag. I sortimentet er der også mange andre kosttilskud, hudpleje for alle hudtyper og mange muligheder for at gøre noget godt for en selv eller en man holder meget af.
 
Når du handler hos mig, får du, ud over produkter af høj kvalitet og 90 dages Kundetilfredshedsgaranti, også en personlig service, som er ud over det sædvanlige!
 
Det er nemt at købe Forever-produkter her i vores webshop eller ved at kontakte os via mobil eller email.
 
Du er meget velkommen til at kontakte os!
Engholmgaard
forever@engholmgaard.com
51 55 14 50 / 23 61 38 00

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.