Aloe Vera fra Jyllinge

til hele Danmark

Det er vort slogan – fordi vi synes at Aloe Vera produkterne er så gode, at de skal ud i hele Danmark.

Produkterne fra Forever Living kom næsten ind ad bagdøren hos os via en ven. Vi prøvede dem (næsten alle sammen) og blev glade for det, som produkterne gjorde ved vores krop. Vi startede med tandpastaen (som jo er uden fluor), siden drikkegelen, som vi fandt rigtig god til at opretholde vores ellers velfungerende tarmsystem, de tørre hænder blev som silke efter behandling med propoliscremen, ja så var der solcremen……..

Det virkede for os…. og for vores familie…. og venner….
Derfor blev vi forhandlere til glæde for os selv og for mange andre mennesker.

I dag er vi ved at opbygge et team af forhandlere, som vi ved fælles hjælp skubber fremad. De fleste har det som bibeskæftigelse, men drømmer nok om mere. Har du lyst til at være med, så giv os et ring eller en mail.

Anni er alternativ behandler og Leif laver regnskaber for mindre virksomheder og foreninger. Disse faglige kundskaber kommer os til gode i vores Aloe Vera forretning – Anni omkring helse og Leif omkring økonomi.

Læs mere i rubrikkerne ”om os” + "arbejd med os" 

Aloevera.nu 

Anni Koch-Knudsen og Leif Rasmussen

Nålekrogen 4   DK-4040 Jyllinge

Tlf. 40 26 31 05 – 51 23 75 64

Web: www.aloevera.nu

Email: post@aloevera.nu

                          

 

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.