Velkommen!

Jeg hedder Thea MB Vegeberg og er Independent Forever Business Owner for Forever Living Products. Her på min side kan du læse meget mere og købe vores fantastiske produkter, du kan læse om muligheden med at starte din egen virksomhed i en populær branche, hvor du bestemmer over din egen tid og du kan komme i kontakt med mig for at få en produktpræsentation.
 
Få et uforpligtende besøg
Du kan booke et uforpligtende besøg, hvor jeg vil komme for at hjælp og vejlede dig i de produkter der netop kun interesserer dig. Besøget og vejledningen er ganske gratis.
Produkter du køber afregnes kontant. Prisen er den samme  som du kan købe dem til i vores webshop. Du kan ringe til mig eller sende mig en e-mail og vi finder en tid til dig.
 
Vores tilfredsgaranti! 
Du har 90 dages returret på alle produkter, hvis du ikke er tilfreds med produkterne. Uanset om produkterne er uåben eller åben så vil du få alle dine penge retur, hvis ikke produktet lever op til DINE forventninger.

Vi glæder os til at høre fra dig.
Du er velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du har spørgsmål.

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.