Jeg søger nye Forever Business Owners

At arbejde med Forever har forandret mit liv. Nu vil jeg hjælpe andre som ønsker en forandring.

Læs mere
 

Velkommen indenfor.

Som Helse og iværksættercoach, tilbyder jeg salg og rådgivning af produkterne indenfor helse, sundhed og personlig pleje, samt coaching af andre som vil arbejde med dette koncept. 

Du bestiller ved at ringe eller sende en sms på 2252 3046 eller sende en mail til info@terapioghealing.dk. Jeg tilbyder fri fragt.

Her kan jeg hjælpe og rådgive dig med at finde ud af hvor du bedst investerer i den sundhed som tjener dit bedste.

Skal du være en del af Danmarks bedste team af forhandlere og tage del i den bølge af interesse for vores produkter indenfor bl.a. vægtkontrol og sundhed? Så kontakt mig på tlf. 22 52 30 46 for at høre nærmere. 

Som kunde har du altid 100% returret  - så hvis det viser sig, at det du købte ikke er det helt rigtige alligevel, tager jeg det retur, også selvom du har brugt af produktet, og du får ALLE dine penge retur. Forever tilbyder nemlig 90 dages tilfredshedsgaranti på alle produkter. Så enten virker det eller også er det gratis.

Mangler du et log in til shoppen - så  klik på "log ind øverst til venstre og klik på skab en konto - så skulle det lykkes.

Jeg ser frem til at høre fra dig.


Med venlig hilsen
Birgitte Røgilds Lund

http://www.terapioghealing.dk

 

 

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.