Opret konto Glemt password?

Jeg søger nye Forever Business Owners

At arbejde med Forever har forandret mit liv. Nu vil jeg hjælpe andre som ønsker en forandring.

Læs mere
 

Velkommen indenfor.

Særligt tilbud i februar til alle værtinder af en produktlancering eller en forkælelsesaften.
Book et arrangement hos mig i februar 2017 med op til 6 personer ialt og modtag på dagen en gratis Lavendel-olie du kan bruge i din duftlampe, difuser eller blandet med din favoritcreme til at smøre på huden for at opnå en afslappende fornemmelse i hele kroppen. Værdi kr. 284,00

 

En produktlancering er en aften med dig og dine gæster hvor I får anledning til at prøve omkring 10 forskellige produkter af Forevers sortiment. Der vil være mulighed for en let nakkemassage og jeg serverer lidt mundgodt. Et arrangement på 1-1½ time.

En forkælelsesaften er en aften med dig og dine gæster hvor I prøver en lækker håndbehandling og en skøn ansigtsbehandling. Oveni giver jeg jer en fantastisk lækker nakkemassage. Jeg serverer desuden lidt mundgodt og det varer 2-2½ time. Dette koster 150,00 pr. næse - et beløb der bliver refunderet for den enkelte som handler varer for over kr. 500,00.

 

Som Helse og iværksættercoach, tilbyder jeg salg og rådgivning af produkterne indenfor kosttilskud, make-up og personlig pleje, samt coaching af andre som vil arbejde med dette koncept. 

Her kan jeg hjælpe og rådgive dig med at finde ud af hvor du bedst investerer i den sundhed som tjener dit bedste.

Skal du være en del af Danmarks bedste team af forhandlere og tage del i den bølge af interesse for vores produkter indenfor bl.a. vægtkontrol og sundhed? Så kontakt mig på tlf. 22 52 30 46 for at høre nærmere. 

Som kunde har du altid 100% returret  - så hvis det viser sig, at det du købte ikke er det helt rigtige alligevel, tager jeg det retur, også selvom du har brugt af produktet, og du får ALLE dine penge retur. Forever tilbyder nemlig 90 dages tilfredshedsgaranti på alle produkter. Så enten virker det eller også er det gratis.

Nederst på siden her, ligger der bl.a. to film om hhv produkterne og forretningen bag disse produkter. Jeg er stolt over at medvirke i begge disse film - så kig dem og få et større indblik i hvad Forever Living Products er for en størrelse.

Jeg modtager betaling både med Dankort og Mobile pay.

Kig omkring i udvalget og tag endelig kontakt med mig.

Mangler du et log in til shoppen - så  klik på "log ind øverst til venstre og klik på skab en konto - så skulle det lykkes.

Jeg ser frem til at høre fra dig.


Med venlig hilsen
Birgitte Røgilds Lund

http://www.terapioghealing.dk

 

 

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.

Om Forevers Aloe vera

Råvarer af høj kvalitet giver produkter af høj kvalitet. Julio fortæller om Forevers Aloe vera og plantage.

Vores produkter

Ja, vi indrømmer det. Vi er sindsygt stolte over vores produkter. Vil du vide hvorfor? Se filmen her.

Nye muligheder

Vi valgte vores arbejde med hjertet – og forandrede samtidigt vores liv. Her kan du se en film om, hvordan det er at arbejde med Forever.

Wellness – the movie

Velkommen hjem til familien Sund – mor, far, 2 børn og hamsteren Bella. De bor midt i villaidyllen og har det helt enkelt uforskammet godt. De udstråler en følelse af at være på rette tid og sted i deres tilværelse, de ser lykkelige og utroligt sunde ud. Gad vide hvad det kan skyldes?

Fitness – the movie

Her møder vi det fremgangsrige par, som kan leve deres liv, præcis som de selv vil - og gør det. Begge er meget interesseret i fitness, og ikke kun træning: de vil også spise rigtigt, og de prioriterer at tage hånd om sig selv. Hvor heldigt at de har så gode produkter ved hånden…

Beauty – the movie

Boy meets girl – eller? I den her følger vi to herlige twentysomethings i deres hverdag. Måske er de venner, måske noget mere - vi overlader det til betragteren at foretage den tolkning. Helt sikkert er i hvert fald, at de vælger deres daglige produkter med omsorg.