Sommeren er over os

2017-07-04
extern_3.jpg

Desværre har vi ingen solcreme på lager, men en slat fra sidste år, som mine børn nu får med på Cypern. Naturligvis sammen med en tube Gelly og en lille spray med First. Skolernes første 14 dage af ferien tilbragte jeg sammen med mine børn i Italien. Her nød vi varmen og solen og jeg pakkede et større arsenal af produkter ned, så vi ikke kom til at mangle noget. 
Gelly til mygstik og da vi alligevel fik lidt for meget sol på skuldrene

First til at svale kroppen ned midt på dagen

Heat til at holde myg væk og til at smøre lænden ind - (der var elendige senge, hvor vi boede)

Aloe Lotion til at smøre hele kroppen ind efter et dejligt bad sidst på dagen

og naturligvis vores nye Infinite hudplejesæt med den lækreste serum i hele verden. Kosttilskudene var naturligvis også med - det er jo ligesom med motion, hvis man udelader det i en periode, skal man bare arbejde hårdere bagefter.

Så vi blev enige om (troede jeg), kun at tage Aloe Cranberry med - men da vi landede hjemme efter ferien, sukkede min søn da han så Aloe Peach drikken - åh hvor har jeg savnet den!!!

Nu tilbage i de daglige rutiner for mit vedkommende. Lidt summercamp med Forever i weekenden der er gået, en forretningspræsentation i aftes på Hotel Fønix i Aalborg med et interesseret par, som i dag skal registreres som Selvstændig forhandler. Det bliver så spændende at se hvad de vælger at gøre ved forretningsmuligheden. Jeg vil ihvertfald gøre mit til at hjælpe dem med at lære det hele at kende. Både forretningen, branchen, produkterne og alle de dejlige kolleger vi har.

Næste uge, onsdag, vil jeg være at finde på Hals Fødevaremarked - det glæder jeg mig til. Der er altid hyggelig stemning og mange kunder som venter på, at jeg kommer med aloe vera produkterne.

Nå, det var vist det for nu. Dette mit første blog-indlæg her på siden. Jeg håber, at du har lyst til at følge med i de kommende. Jeg blogger i øvrigt også lidt på min anden hjemmeside www.terapioghealing.dk - her handler det mest om personlig udvikling.

Mange hilsner

Birgitte

Distributor
Name
Mav open MAV