Mere om Forever

Læs mere om den virksomhed jeg har valgt at arbejde med.

 

 

Kontakt mig

Birgitte Røgilds Lund
Independent Forever Business Owner

Evt. virksomhed: TERAPI OG HEALING Mobil: 22523046 Skovstjernevej 10
9310 Vodskov
Danmark

Ønsker du, at jeg kontakter dig?

Udfyld dit navn, telefonnummer og/eller din e-mailadresse, så kontakter jeg dig.

Kontakt mig

Mit navn er Birgitte Røgilds Lund. Jeg er uddannet Reiki healer, coach og ID-psykoterapeut og har arbejdet som sådan i over 10 år.

Jeg har altid haft fokus på sundhed, helse og det generelle velbefindende og valget om at forhandle Aloe Vera produkter faldt mig meget let.

Her får jeg lejlighed til at guide andre mennesker i et mere helhedsorienteret retning mod et sundere jeg - altså både psykisk og fysisk - og faktisk også økonomisk.

Jeg ved med sikkerhed, at sundhed kommer både indefra og udefra. Det hele menneske skal betragtes når vi vil have det godt med os selv og derfor er jeg rigtig glad for den kombination af behandling og produkter som jeg kan tilbyde.

Jeg kan sammen med dig, finde frem til det som vil være det rigtige for netop dig - og viser det sig, at produkterne alligevel ikke lever op til dine forventninger, så giver jeg pengene retur indenfor 90 dage uanset om du har brugt produktet helt eller delvist.

Du har mulighed for at booke en produktlancering, som er en aften med dig og dine gæster hvor I får anledning til at prøve omkring 10 forskellige produkter af Forevers sortiment. Der vil være mulighed for en let nakkemassage og jeg serverer lidt mundgodt. Et arrangement er på 1-1½ time.

En forkælelsesaften er en aften med dig og dine gæster hvor I prøver en lækker håndbehandling og en skøn ansigtsbehandling. Oveni giver jeg jer en fantastisk lækker nakkemassage. Jeg serverer desuden lidt mundgodt og det varer 2-2½ time. Dette koster 150,00 pr. næse - et beløb der bliver refunderet for den enkelte som handler varer for over kr. 500,00.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.


Mange hilsner

Birgitte Røgilds Lund

tlf. 2252 3046

Du kan følge mig her: https://www.facebook.com/dinsparringspartner?ref=bookmarks


Du kan læse mere om mig på www.terapioghealing.dk 

Lidt om forretningen

Jeg er utrolig stolt over at være med til at præsentere forretningen som ligger bag disse produkter - kig filmen her og kontakt mig hvis du er interesseret i at høre mere om forretningen eller produkterne. Måske det er noget for dig også.