Forever Bright™ Toothgel

Rene tænder og frisk ånde – til alle Aloe vera-baseret tandpasta uden fluor, der renser effektivt, samtidig med at den plejer tandkød og slimhinder og giver en frisk ånde, der holder længe!   Til hvem? Forever Bright™ Toothgel er perfekt til alle, der er nysgerrige efter at prøve en tandpasta uden fluor.
Læs mere

I SEPTEMBER STØTTER JEG FÅBORG MIDTFYNS MUSIKSKOLE..

LÆS MERE HERUNDER..  

Velkommen i Stausbroe's Aloe Vera shop.

Mit navn er Anita Zacho Hansen. Jeg er forhandler hos Forever Living Products.

I sortimentet er der alt det, du har brug for inden for kosttilskud, kropspleje og dagligdags hudpleje, og produkterne er baseret på vores Aloe vera fra egne marker.

Jeg hjælper dig gerne med at finde det rigtige produkt til lige præcis dine behov.

Jeg er vild med at hjælpe og støtte gode formål. I mit virke som selvstændig ved siden af mit behandler job, har jeg valgt at støtte økonomisk til lokale foreninger og klubber. I september måned er det således FÅRBORG MIDTFYNS MUSIKSKOLES slagtøjsorkester NEW VIBES, der skal til Porto Feliz i Brasilien i uge 7 og 8, 2018, på en musikalsk og kulturel dannelses rejse, der får en hjælpende hånd fra mig. Jeg har haft fornøjelsen af at opleve dem, og de har en helt fantastisk energi.

Hvis DU vil støtte dem så gøres det ved at du bestiller dine produkter her i shoppen i September. 25 % af overskuddet vil gå til orkestret, og bliver betalt til dem 1. Oktober 2017, til deres tur til Sydamerika.

 

Du er hjerteligt velkommen til at kontakte mig for, at få en produktpræsentation eller mere information om muligheden for, at starte din egen virksomhed og arbejde sammen med mig!

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.