FIT with Sofia Saidana

Sofia

Independent Forever Business Owner

Kontakt mig

Sofia Saidana
Independent Forever Business Owner

Evt. virksomhed: Sofia Saidana Boholtevej 57
4600 Køge
Danmark

Ønsker du, at jeg kontakter dig?

Udfyld dit navn, telefonnummer og/eller din e-mailadresse, så kontakter jeg dig.

Kontakt mig

Velkommen til smukke 

Jeg hedder Sofia Saidana, og jeg er uddannet kostvejleder, foredragsholder, vægttabsmentor og blogger.
Min egen personlige rejse hen imod et gladere jeg startede for kun 4 år siden.

Da jeg var 15 år gammel mistede jeg min mor. I mange år efter led jeg af en meget alvorlig depression. Jeg havde mistet alt håb om at gå en lysere tid i møde, nogensinde.
Jeg fandt kun glæde i mad, og overspisning blev min støtte, min kærlighed, min glæde, og min tryghed. Lynhurtigt røg jeg fra en normal vægt op at veje 120 kg, og jeg overspiste dagligt indtil jeg gik kold af smerter i maven. 

Som 25 årig stod jeg ved en skillevej. Jeg blev dopet af massive mængder medicin dagligt imod depression, psykoser og en masse andet.

Det var nu eller aldrig! 
Jeg kunne enten begynde aktivt at gøre noget andet end jeg plejede, ved at vælge at kæmpe for at finde den Sofia frem jeg gemte på inde bag mørket - eller give op.

Jeg valgte det første, og her begyndte min rejse. 

Det er blandt andet den historie jeg elsker at inspirere omkring - at gribe livet og tro på at man kan meget mere end man tror. 

Jeg er nu selvstændig Forever forhandler, og jeg bruger fast C9 to gange om året. På årets andre dage lever jeg på F15 - den er fantastisk for mig til at bibeholde motivationen, mine nye vaner, og ikke mindst et meget lettere jeg. 

Du kan bestille dine produkter direkte her på min hjemmeside, og vælge enten at afhente på mit lager på Frederiksberg, eller få dem sendt direkte hjem til dig. 

For bestilling gør du således: 

  • Vælg login i venstre hjørne – klik opret en konto hvis altså du ikke allerede har en.
  • Indtast din e-mail og et password
  • Godkend vilkår

Så snart du har købt dine produkter gennem mig, addes du til min klient facebookgruppe "Team Sofia" hvor du, hvis du har lyst bliver støttet hele vejen i det du har brug for. For de af mine klienter som er på C9 eller F15 kan det være en kæmpe hjælp at sparre med hinanden, heppe på hinanden og jeg er til rådighed dagligt til at besvare dine spørgsmål eller din feedback. 

Bemærk** Når du køber dine produkter, får du 90 dages garanti, jaaa I know - men altså. Den er god nok ;-) Vi taler altså fuld tilfredshed eller pengene tilbage.
Vores krop er det hus vi skal bo i resten af vores liv, og som kun fortjener det bedste af det bedste så den kan bære os langt, sundt og godt igennem livet.

Jeg har lavet en samlet FAQ her, for at gøre det så enkelt som muligt for dig.

Husk også at du for meget mere inspiration, er meget velkommen til at følge med på min blog her, samt på min facebook her og instagram her.

God karma, Sofia  

Derfor elsker jeg det jeg gør!

Se min video her.