Hej og velkommen til Aloe Vera Huset v/ Pernille G. Schütt

Mit navn er Pernnille Glavind Schütt og jeg er selvstændig forhandler hos Forever Living Products. Her på min side kan du købe lækre produkter og læse om muligheden for at starte egen virksomhed i en populær branche.

Et af de mest kendte produkter, du kan købe hos mig, er vores C9 - et program der er med til at kickstarte din livsstilsændring. I sortimentet findes der også mange andre kosttilskud, hudpleje produkter for alle hudtyper og en hel make-up serie. Produkterne er baseret på økologisk dyrket Aloe Vera og er alle med til at bidrage til vores motto; Look better - Feel better. 

Når du handler hos mig, får du, ud over produkter af høj kvalitet og 90 dages kundetilfredshedsgaranti, også en personlig service, som er ud over det sædvanlige!

Det er nemt at købe Forever produkter her i min webshop.

Hvis du skulle have nogle spørgsmål, så kontakt mig endelig, så vi sammen kan finde ud af, hvad netop du har brug for.

Mvh
Pernille

 
 

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.