Vital5™ Berry

Velvære fra top til tå Med Vital5™ har vi gjort det nemmere for dig.
Læs mere

Forever Ultra™ Vanilla

Hurtigt måltid med styr på kalorierne God shake med sojaprotein af høj kvalitet samt vigtige vitaminer og mineraler med en dejlig, cremet vaniljesmag.
Læs mere
 

Mere om Forever

Læs mere om den virksomhed jeg har valgt at arbejde med.

 

 

Kontakt mig

Ulla Lykke Kjærsgaard Larsen
Independent Forever Business Owner

Mobil: 20746489 Borupvej 110
4140 BORUP
Danmark

Ønsker du, at jeg kontakter dig?

Udfyld dit navn, telefonnummer og/eller din e-mailadresse, så kontakter jeg dig.

Kontakt mig

Forever Danmark v/ Independent Forever Business Owner Ulla Lykke Kjærsgaard Larsen.

Jeg blev i sommeren 2016 præsenteret for Forever Living og begyndte efter en måned, som forhandler. Jeg er vild med produkterne og synes at konceptet passer godt til mig. Jeg er i dag en meget tilfreds forbruger af flere af produkterne og jeg elsker når den glæde breder sig hos andre.  

Kunne du tænke dig en ekstra indkomst og komme i gang med brug og salg af disse fantastiske produkter? Hvis du alligevel anbefaler produkter til venner og bekendte, hvorfor så ikke selv tjene lidt penge på det? Ring på tlf  20746489 eller skriv via "kontakt mig" og hør nærmere.

Om Forever Danmark:

Jeg forhandler hele sortimentet fra Forever Living Products, som er verdens førende aloe vera producent. Sundhed fra inderst til yderst. Alt fra kosttilskud, hudpleje, make-up, rengøring og pleje til dyr.

Jeg afholder flere forskellige workshops - enten til en veninde aften, en polterabend eller hvis du vil forkæle dine medarbejdere.