Mere om Forever

Læs mere om den virksomhed jeg har valgt at arbejde med.

 

 

Natur Forever

Vera Højmose

Independent Forever Business Owner

Velkommen til min Forever shop.

Jeg håber du vil finde mange spændende produkter som kan bestilles via denne side eller købes direkte i min klinik "Natur-klinikken Vera Højmose" Fasanvænget 5, 6310 Broager. Mobil 51887209. Email: vera@natur-klinikken.dk. 

Produkterne er baseret på økologisk dyrkede Aloe Vera. Jeg hjælper dig gerne med at finde det rigtige produkt til lige præcis dine behov. 

Jeg møder mange forbrugere der bliver glade over at de kan købe produkterne hos mig, da de bruger dem jævnligt eller dagligt og synes det er let at komme i klinikken. 

Det er dejligt og tydeligt at dem som kender produkterne kommer igen, så måske er det din tur til at høre om de gode produkter. Kontakt mig og vi laver en aftale. 

Når du handler hos mig, får du, ud over produkter af høj kvalitet også 90 dages Kundetilfredshedsgaranti, 

Kærlig hilsen Vera Højmose

 

Kig desuden ind på: www.natur-klinikken.dk

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.