Velkommen indefor, til et af verdens ældste Aloe vera brand, Forever Living Products.

Jeg hedder Malene og har en livsstilsvirksomhed, hvor jeg arbejder holistisk med mennesket. Nyeste forskning viser, at det du spiser påvirker det du tænker. Mange tænker ikke over sundhedes gave før de mister den og bliver syge :-( Jeg vil hellere forebygge frem for at forsøge at helbrede. Derfor skal der tages et aktivt valg ift, hvordan du vil passe på dig og din sundhed. 

Hos mig kan du købe alt det du har brug for indenfor fitness, wellness og beauty. 

Produkterne er baseret på Aloe vera (kendt mirakel-plante gennem 100 år) Den er dyrket efter økoligiske principper og grundtanken er enkel; Vis omtanke  både for naturen og din krop både indefra og udefra.

Når du handler hos mig får du udover produkter af høj kvalitet, også en personlig service som er ud over det sædvanlige. Dertil kommer Forevers 90 dages kundetilfredshedsgarenti. Hvis det ikke virker for dig er det gratis :-)

Du er meget velkommen til at kontakte mig såfremt du har spørgsmål og har brug for råd til hvilke produkter DU skal vælge.

Du er også hjertelig velkommen til at kontakte mig for en præsentation af produkterne eller mere information om muligheden for at starte din egen virksomhed og arbejde sammenmed mig i mit team (helt omkostningsfrit) 

Klik på "Login" oppe øverst til venstre og udfylde formularen -Som Kunde får du specielle tilbud, nyhedsbrev, fri fragt og overraskelser med i din ordre :-) 

Med venlig Hilsen 

Malene

 

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.

Nye muligheder

Vi valgte vores arbejde med hjertet – og forandrede samtidigt vores liv. Her kan du se en film om, hvordan det er at arbejde med Forever.

Vores produkter

Ja, vi indrømmer det. Vi er sindsygt stolte over vores produkter. Vil du vide hvorfor? Se filmen her.

Aloe Vera