Velkommen til min hjemmeside.

Velkommen til en verden med Forevers fantastiske produkter indenfor wellness, fitness og beauty. Jeg håber, du vil finde hjemmesiden interessant. Jeg er selvfølgelig klar ved telefonen hvis du har brug for hjælp:-)

Jeg har 14 års erfaring med disse skønne produkter og vil rigtig gerne tage en snak med dig om præcis dét du har brug for, uanset om du er på udkig efter en business mulighed, eller leder efter den helt rigtige hjælp til en sundere livsstil. 

Jeg har selv brugt produkterne siden 2003 og er meget begejstret. Jeg har oplevet at min hud er blevet meget pænere, jeg har fået lettere ved at holde fast i min kostændring og derved oplevet mere energi og velvære.

For mig er det vigtigt at folk trives og har det godt, så derfor var det selvfølgelig nærliggende at anbefale disse skønne produkter til andre.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med vejledning og gode råd så du også får succes med produkterne fra Forever Living.

KØB MED RABAT OG ANBEFAL TIL ANDRE

Få et FBO ID-nr og køb produkter direkte fra Forever Livings hovedlager. Spar penge på hele produktsortimentet til dig selv og tjen penge ved at anbefale produkterne og muligheden til andre.

Intet opstartsgebyr. Intet omsætningskrav. Intet aktivitetskrav. Kun fordele.

ARBEJD MED FOREVER - BLIV ForeverBusinessOwner

Få din egen Independent Forever Business Owner aftale og køb direkte hos Forever Living.

Momsregistrering er ikke nødvendig, hvis du omsætter for under 50.000 kr. årligt. Indkomsten er B-indkomst.

TILFREDSHEDSGARANTI

Alle produkterne er omfattet af Forever Livings 90 dages tilfredshedsgaranti. Svarer produktet ikke til dine forventninger, kan du returnere produkterne. Også selvom det er helt eller delvis brugt. Du afleverer bare den tomme emballage sammen med din kvittering til den forhandler, du har handlet ved. Derefter får du pengene retur uden diskussion, blot fratrukket eventuel leveringsomkostninger. Du betaler selv en evt. returfragt,

Du er altid velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål.

Enten via tlf. 6174 8301 eller mail lotteerri@gmail.com

Venlig hilsen

Lotte

 

 

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.