Mere om Forever

Læs mere om den virksomhed jeg har valgt at arbejde med.

 

 

AloeVera liv

Theresia Stoubæk

Independent Forever Business Owner

Aloe Vera Liv DK /  Independent Forever Business Owner - Supervisor Theresia Stoubæk.

Independent Forever Business Owner og supervisor siden 15 Juli 2015. 

Jeg er til daglig Frisør og har min egen Frisørsalon. Min mand Lars og jeg bor på vores dejlige landbrug med vores dejlige piger. Vi går op i at sagerne er miljøvenlige og vi kan forkæle os selv i hverdagen. Derfor er forever et rigtigt godt valg. Min familie og jeg bruger selv af alle produkterne. Ligeledes bliver mine kunder forkælet i salonen og mange køber produkterne inden de kører hjem. Jeg har skabt en rigtig god forretning med Forever ved siden af min salon. planen er, at Forever med tiden bliver min hovedbeskæftigelse, så kan jeg selv bestemme hvor og hvornår jeg arbejder og jeg er GODT på vej. Aloe Vera planterne fra forever er dyrket på egne marker med omhyggelig kontroleret produktion. Forever Aloe Vera indeholder wellness ( kost tilskud- spa- hjem og husdyr), Fitness (træning- form- balance) og Beauty (hud- ansigt, hår- makeup). alle produkter jeg bruger i salon lindeved.

Forhandler: Har du et ønske om at komme til at være en del af et fantastisk team, så tøv ikke med at kontakte mig og hør nærmere. Her er mulighed for at tjene lidt ekstra og få del i et fantastisk samarbejde og 100% oplæring. Ring på 30144959 /21912978, eller send en uforpligtende mail på tslindeved@gmail.com

Du har ligeledes også muligheden for at oprette dig som bruger, og få de fordele der følger med i medlemskabet.

Kunne du tænke dig at få en ekstra indkomst, og måske på sigt en uafhængig indkomst, så ring til mig og lad os tage en snak om mulighederne eller send en mail. 

Spørgsmål? Kontakt venligst:

Aloe Vera Liv DK
v/Independent Forever Business Owner

Supervisor / Theresia Stoubæk, Feldborgvej 10, 7490 Aulum

Email.:tslindeved@gmail.com

Træffes bedst: Alle ugens dage 9.00 - 18.00

Tlf:30144959 / 21912978.

CVR-/SE-nr.:27397603

Når du er logget ind på vores hjemmeside finder du alle vores produkt sortimenter fra Forever samt du kan se hvad de koster. Dansk lovgivning siger at vi ikke må oplyse priser på vores produkter før du selv har logget ind.

 

 

 

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.