Mere om Forever

Læs mere om den virksomhed jeg har valgt at arbejde med.

 

 

Kontakt mig

Theresia Stoubæk
Independent Forever Business Owner

Evt. virksomhed: Theresia Stoubæk Feldborgvej 10
7490 Aulum
Danmark

Ønsker du, at jeg kontakter dig?

Udfyld dit navn, telefonnummer og/eller din e-mailadresse, så kontakter jeg dig.

Kontakt mig

Aloe Vera Liv DK /  Independent Forever Business Owner - Supervisor Theresia Stoubæk.

Independent Forever Business Owner og supervisor siden 15 Juli 2015. 

Jeg er til daglig Frisør og har min egen Frisørsalon. Min mand Lars og jeg bor på vores dejlige landbrug med vores dejlige piger. Vi går op i at sagerne er miljøvenlige og vi kan forkæle os selv i hverdagen. Derfor er forever et rigtigt godt valg. Min familie og jeg bruger selv af alle produkterne. Ligeledes bliver mine kunder forkælet i salonen og mange køber produkterne inden de kører hjem. Jeg har skabt en rigtig god forretning med Forever ved siden af min salon og planen er, at Forever med tiden bliver min hovedbeskæftigelse, så kan jeg selv bestemme hvor og hvornår jeg arbejder og jeg er GODT på vej. Aloe Vera planterne  er dyrket på egne marker med omhyggelig kontroleret produktion. Forever Aloe Vera indeholder wellness ( kost tilskud- spa- hjem og husdyr), Fitness (træning- form- balance) og Beauty (hud- ansigt, hår- makeup). Det hele forhandles i salon lindeved.

Forhandler: Har du et ønske om at komme til at være en del af et fantastisk team, så tøv ikke med at kontakte mig og hør nærmere. Her er mulighed for at tjene lidt ekstra og få del i et fantastisk samarbejde og 100% oplæring. Ring på 30144959 /21912978, eller send en uforpligtende mail på tslindeved@gmail.com

Du har ligeledes også muligheden for at oprette dig som bruger, og få de fordele der følger med i medlemskabet.

Kunne du tænke dig at få en ekstra indkomst, og måske på sigt en uafhængig indkomst, så ring til mig og lad os tage en snak om mulighederne eller send en mail. 

Spørgsmål? Kontakt venligst:

Aloe Vera Liv DK
v/Independent Forever Business Owner

Supervisor / Theresia Stoubæk,

Feldborgvej 10, 7490 Aulum

E-mail: tslindeved@gmail.com

Træffes bedst: Alle ugens dage 9.00 - 18.00

Tlf: 30144959 / 21912978.

CVR-/SE-nr.:27397603

Når du er logget ind på vores hjemmeside finder du alle vores produkt sortimenter fra Forever samt du kan se hvad de koster. Dansk lovgivning siger at vi ikke må oplyse priser på vores produkter før du selv har logget ind.

Mit første møde med Aloe Vera.

Jeg lærte Aloe Vera at kende for mange år siden ,da jeg var en lille pige igennem noget familie. Og ja, jeg har holdt ved det lige siden. Det startede med jeg altid har døjet med tør hud og et familiemedlem gav mig denne fantastiske creme,der blev min bedste ven. Det blev lige pludselig til at langt kærligheds forhold til Aloe Vera ;O) jeg bruger det meget idag og ligeledes min familie som jeg selv har fået mig nu ;O) jeg er så heldig at være mor til 2 dejlige Piger, som jeg har præsenteret Aloe Vera for, og det glæder mig de små hoveder selv kommer og spørger om feks en creme eller læbepromade sågar orginal drikken ;O) ( mon jeg har sået et lille frø der :O) min mand er ofte prøveklud og så deler vi erfaringer med hvad det gør for os hver især, en dejlig sparringspartner ;O)

Min mulighed ;O)

Da jeg er selvstændig frisør og har med mange mennesker at gøre, fik jeg denne her fantastiske mulighed for at forhandle Forever Aloe Vera. En sød kollega i en anden salon henvendte sig til mig med et hurtigt spørgsmål en dag jeg mødte hende til en messe. "Hej har du overvejet at forhandle Aloe Vera" nej ikke lige på nuværende tidspunkt sagde jeg. Jeg gik derfra med tanken " jamen ja, det kender jeg jo" og forsatte over til kaffen hos mine svigerforældre. Vi fandt hurtigt ud af hvordan jeg skulle komme igang og er nu SÅ GLAD for jeg kom til messe lige den dag. Nu glæder jeg en masse dejlige kunder og deres familie og alle i min omgangskreds med det bedste fra Forever Aloe Vera:O) og er en del af et fantastisk team og koncept, med dyrkede planter fra deres egne marker. Ikke mindst at jeg på sigt har har mulighed for at Forever som min hovedbeskæftigelse.