HØEG FOREVER SHOP LØGSTRUP

Lene & Ivan Høeg

Independent Forever Business Owner

Kontakt os

Lene & Ivan Høeg
Independent Forever Business Owner

Mobil: +4540786141 STORHØJVEJ 24
8831 LØGSTRUP
Danmark

Ønsker du, at vi kontakter dig?

Udfyld dit navn, telefonnummer og/eller din e-mailadresse, så kontakter vi dig.

Kontakt mig

Arbejd med os!

Firmaet er i voldsom vækst og vi søger nye forretningspartnere, hvor du kan satse på rent salg eller arbejde som teamleder eller en kombination af begge dele. Der er ingen krav - du arbejder i dit eget tempo og gør det du vil.

Forever tiltrækker et stort antal nye mødre, der er på udkig efter en karriere, de kan bygge samtidig med, at de tager sig af deres børn. Og med rette, er det en ideel mulighed for rigtig mange.

Forever tiltrækker også mennesker i skønheds, sundheds, fitness og endda medicinske industrier, der elsker at tilbyde fordelene ved vores Aloe Vera produkter til sine kunder.

I Forever har vi mænd og kvinder, der er, eller var, lærere, offentligt ansatte , revisorer, rengøringsassistenter, butiksassistenter, succesfulde virksomhedsejere , landmænd, arbejdsløse og næsten hver anden baggrund, du kan tænke på.

Der er ingen loft på Forevers karrierestige, ingen diskrimination , ingen degradering eller fyringer , ingen lønnedgang, og du vil altid være den der får lønnen og anerkendelsen for dit arbejde.

Vi opererer i over 150 lande verden over, så hvis du flytter er der en god chance for du kan tage din virksomhed med dig, og stadig modtage en indtægt fra den virksomhed, du har efterladt.
Konceptet er gratis

Kontakt os, hvis du gerne vil høre mere!
Independent Forever Business Owner
Ivan & Lene Bitsch Høeg
40786141/2146 2488
lene@ivanhoeg-consult.dk
ivan@ivanhoeg-consult.dk
 

Smile


I am Forever