Forever Move™

Trendy ingredienser til et aktivt liv Innovativt kosttilskud med NEM®-æggeskalsmembran og BioCurc™-gurkemejeekstrakt, udviklet specielt til dig med en aktiv livsstil.
Læs mere

Kontakt os

Lene & Ivan Høeg
Independent Forever Business Owner

Mobil: +4540786141 STORHØJVEJ 24
8831 LØGSTRUP
Danmark

Ønsker du, at vi kontakter dig?

Udfyld dit navn, telefonnummer og/eller din e-mailadresse, så kontakter vi dig.

Kontakt mig

 

Sundhedstrenden vokser sig stærkere år for år, mens mange samtidig har svært ved at nå at pleje deres sundhed i en stresset hverdag. Forever kan være et skridt i den rigtige retning mod bedre sundhed. Vores Aloe vera er økologisk dyrket og har opnået flere internationale kvalitetsstempler. Storsælgeren – Forever Gel Original – drikkes hver dag af millioner af mennesker verden over. Vi har et bredt sortiment og en enestående tilfredsgaranti, der letter kundens købsbeslutning.

Vi forhandler disse produkter fra Forever Living Products og vi er meget begejstrede for dem.

Vi bruger rigtig mange produkter selv og er overbeviste om at produkterne er helt i top og at de gør en forskel i vores hverdag.

Det er både kosttilskud, hudplejeprodukter og kosmetik.

Især kosttilskud giver os et bedre velbefindende, vores immunforsvar har sit centrum i maven, så når den har problemer reagerer hele kroppen negativt. At drikke Aloe vera hver dag kan være en måde til at holde maven i form. En daglig dosis, er alt man behøver for at få en gladere mave.

Lidt om de nyeste produkter eller kig ind i shoppen

En krop i balance er baseret på flere faktorer, hvor motion og kost er naturlige, vigtige elementer. Kroppen er skabt til at bevæge sig, og skal have gode betingelser for at trives.

Forever Move

Forever Move er et innovativt kosttilskud, specielt udviklet til dig med en aktiv livsstil. Her kombineres to moderne ingredienser af høj kvalitet: NEM®-æggeskalsmembran og BioCurc™-gurkemejeekstrakt.

Gurkemeje, også kaldet ”indisk safran”, har været anvendt i tusinder af år og er mere populær end nogensinde. Gurkemeje indeholder blandt andet curcuminoider. Det er polyfenoler og dem, der giver krydderiet den stærke farve. Curcumin er den mest almindelige curcuminoide i gurkemeje.

Den moderne og populære ingrediens æggeskalsmembran består  naturligt af en række forskellige stoffer, herunder kollagen og hyaluronsyre. NEM®-æggeskalsmembran er omhyggeligt undersøgt og kontrolleret for at give et sikkert produkt og er kendt for at holde en meget høj kvalitet.

 

Vital 5

En smart basispakke som gør vejen til velvære på en daglig basis nemmere. Indeholder fem af vores mest populære kosttilskud: Forever Gel Original, Forever Arctic Sea, Forever Daily, Forever Active Probiotic og Argi+.

•4 Forever Gel Original Vores populære Aloe vera-drik består af håndplukkede, økologisk dyrkede Aloe vera.

•1 Forever Arctic Sea

 Kosttilskud med et omega-3-indhold, som er specieltilpasset til at efterligne en kost, som er rig på fisk og skaldyr. En velafvejet kombination af omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA.

•1 Forever Daily

 Den lille tablet med det omfattende indhold, som giver dig vigtige vitaminer og mineraler. Indeholder desuden Aloe vera, lycopen og coenzym Q10.

•1 Forever Active Probiotic

 Et meget populært kosttilskud som indeholder en kombination af seks forskellige bakteriestammer.

•1 Forever Argi+

 Specielt udviklet til dig, som lever et aktivt liv. Indeholder aminosyren L-arginin og en juice- og frugtekstraktmix. Giver dig den daglige dosis af vitaminerne C, D, B6, B12 og folsyre.

 

En perfekt grund som nemt kan suppleres ud fra dine individuelle behov indenfor Wellness, Fitness og Beauty. Produkterne leveres i en speciel Vital 5 Boks, og i pakken medfølger der desuden en Argi Scoop og et informationsblad med tips på vejen til en sundere livsstil.

 

Vælg mellem 6 individuelle FOREVER™ ESSENTIAL OILS, en Tri-Pak og en Carrier oil:

 

 

At Ease Blend

Forever™ Essential Oils At Ease Blend tilbyder en perfekt balanceret kombination af naturens reneste vildpebermynte, vintergrøn, eukalyptus, koriander, frankincense, rosmarin, romersk kamille, pebermynte, basilikum og oregano.  Den er specialblandet til at fremme fred, ro og harmoni.

Friskhed fra vintergrøn og eukalyptus blandes med varm træduft fra frankincense. Koriander bidrager med et spændende touch af kamfer og appelsin som efter en stykke tid bliver varm og peberagtig med en rund sødme. Dejlig kamille, herlig lavendel og urteduften fra basilikum, rosmarin og oregano gør denne raffinerede blanding komplet. Slap af. FOREVER™ ESSENTIAL OILS At Ease Blend er fred på flaske.

Defence Blend

Forever™ Essential Oils Defense Blend tilbyder en perfekt balanceret kombination af naturens reneste kryddernellike, appelsin, kanel, rosmarin, frankincense, eukalyptus og enebær. Den er specialblandet til at fremme styrke og vitalitet. 

Opdag en varm og indbydende krydret duftsensation. Lækker kryddernellike, frisk og sød appelsin, krydret kanel og urteduft fra rosmarin forenes her med friskhed fra eukalyptus og enebær samt varm træduft fra frankincense. Dette er en æterisk olie, du kan stole på. Det er sande styrkedråber.

Soothe Blend

Forever™ Essential Oils Soothe Blend tilbyder en perfekt balanceret kombination af naturens reneste vildpebermynte, vintergrøn, kamfer, ylang-ylang og kamille. Den er specialblandet til at blødgøre, berolige og friske op.

Energisk urteduft med sødme. Vintergrøn giver myntelignende friskhed og kamfer bidrager med sin helt egen friske tone. Ylang-ylang er en sød og tropisk duft med noter af såvel jasmin som bittermandel og blå kamille afrunder festen med sin varme, søde urteduft med indslag af hø. Ånd ind. Ånd ud. Føl dig opfrisket.

Lavendelolie

Æterisk lavendelolie til ro og afslapning. Duften indledes friskt og frugtigt med urteduft for derefter at overgå i en blødere, træ- og blomsteragtig, klassisk bittersød tone. Lavendelen i Forever™ Essential oils Lavender dyrkes i Bulgarien på grund af det perfekte klima og den perfekte jordbund. Den indeholder høje niveauer af linalylacetat, hvilket giver lavendelen sin frugtigt søde aroma, og høje niveauer af terpener. 

Anvendelsen af lavendel kan spores tilbage gennem århundrederne, til antikke romerske og græske tekster og biblen, hvor den sammen med aloe, krydderier og urter blev brugt til at forberede templerne til religiøse ceremonier. Siden dengang har lavendel fortsat sin sejrsgang over hele verden.

Lavendel er en mangesidig duft, som gør nytte i næsten alle sammenhænge, og de fleste kan lide og tåle den. F.eks. er den en af få blomsterdufte, som mænd kan lide. Lagen med lavendelduft er ikke kun et spørgsmål om velduft. Duften er beroligende og kan hjælpe ved uro og søvnproblemer og anses at være god mod mareridt. God til massage af trætte kroppe, til fodbad til trætte fødder – og meget mere…

Lemon

Æterisk olie med en herlig duft af citronskal: syrlig og frisk med lidt sødme. Kvikker op og giver energi. Forevers citroner høstes med håndkraft og lagres forsigtigt, indtil de er helt modne. På den måde bliver citronerne saftigere og producerer æterisk olie af den højeste kvalitet. 

Citron er en af de mest velkendte og elskede dufte. Den er blevet brugt over hele verden i århundreder til at skræmme insekter væk, desinficere, rengøre og parfumere tøj og på grund af dets opkvikkende duft. Citronduften stimulerer det centrale nervesystem, skærper koncentrationen og stimulerer indlæringen. Ifølge japanske studier påvirker indåndingen af olien præstationsniveauet, data lægges f.eks. hurtigere og mere korrekt ind. Citronolie kan lette hovedpine, rædsel og nedstemthed. Den siges og at være god mod tømmermænd. Den er perfekt at bruge forebyggende i forkølelsestider.

Lidt citronolie sprayet i køkkenet siges at øge spytproduktionen og stimulere appetitten – og fjerner desuden madosen. Citron bruges også til massage, f.eks. i forbindelse med cellulitis. Den kan dog irritere følsom hud og gøre huden følsom over for sollys – så solbad ikke for meget med citronolie på huden.

Pebermynteolie

En æterisk pebermynteolie som har en kølig og frisk pebermynteduft med en behagelig sødme i bunden.
Forever™ Essential Oils Peppermint udvindes af planter, som er dyrket og høstet på samme gård i generationer. Planterne har et naturligt højere indhold af mentol, hvilket giver den afkølende effekt, som pebermynte er kendt for. 

Anvendelsen af pebermynte strækker sig tilbage til de antikke romerske og græske kulturer, hvor pebermynte blev brugt som dekoration og aroma, men også som en populær ingrediens i sovser og andre levnedsmidler.

Pebermynte er stimulerende, afkølende og koncentrationsforhøjende – en olie til hjemmekontoret. En amerikansk afhandling i midten af 1990-tallet fandt frem til, at duften skærpede opmærksomheden hos hjerneskadede. Inden for aromaterapi anvendes olien blandt andet ved stress, nervøsitet og spændingshovedpine såvel som ved kvalme og køresyge. Dosis skal være lav, og det er bedst at undgå olien om aftenen, da den kan holde en vågen, længere end man ønsker. Den er god i et afkølende fodbad til at opfriske varme og trætte fødder.

Forever Essential Oils Tri Park

Frisk pebermynte, opkvikkende citron og herlig lavendel. Tre herlige æteriske olier af den højeste kvalitet, 5 ml hver især, i en luksuriøs forpakning. Det perfekte gavetip!

Sammen med videnskabsmænd, landmænd, aromaterapeuter og botanikere har Forevers team rejst verden rundt for at finde og skaffe naturens reneste botaniske essenser – og høste dem specielt til dig.

Aromaterapi og æteriske olier er blevet brugt af mange fortidskulturer og blev allerede beskrevet i skrift under det første århundrede efter Kristi fødsel, som en naturlig måde at støtte kroppen på og at hjælpe os med at få det bedre og se bedre ud. Hver æterisk olie tilbyder forskellige fordele afhængigt af, hvordan lugtesansen og hjernen samarbejder.

Olierne sælges også separat, i så fald i en 15 ml forpakning. Du finder mere information om de specifikke oliers egenskaber på følgende artikelnummer: 508 PEPPERMINT, 507 LEMON, 506 LAVENDER

Forever Carrier Oil

Bæreolien Forever Carrier Oil består af vores egen blanding af Aloe vera, vitaminerne E, A og C samt naturlige duftløse olier. Sammen med Forever Essential Oils, giver Forever Carrier Oil en kraftfuld oplevelse, som trænger dybt ind i huden.  

Æteriske olier er alt for stærke til at kunne bruges direkte på huden. Derfor har vi skabt Forever™ Essential Oils Carrier Oil. Denne bæreolie blander du nemt med din Forever™ Essential Oils-favorit for at få en skøn massageoplevelse eller et dejligt bad. Forever™ Essential Oils Carrier Oil har en let og smidig konsistens, som giver en silkeglat følelse på huden.