la'tiff

Tiffanie & Lasse Overgaard

Independent Forever Business Owner

Velkommen til la'tiffs Aloe Vera Shop. 

Vi, Lasse og Tiffanie Overgaard, er selvstændige forhandlere af Forever Living Products. Vi kastede os ud i et liv med Forever Living, da Vi kunne se en fordel i at have Vores egen livsstilsvirksomhed i kombination med la’tiff, hvor træning, sundhed og kost er en bærende faktor for Vores liv.

Her på vores side, har du mulighed for at købe et væld, at de lækre Aloe Vera produkter. I vores sortiment findes alt inden for kosttilskud, hudpleje – for alle hudtyper og vores gode makeup. 

Alle produkter er selvfølgelig baserede på økologisk dyrkede Aloe Vera og grundtanken er enkel

- vis omtanke for din krop og sjæl – indefra og ud!

Vores egne favoritprodukter er:

- Forever Gel Aloe Vera-drikkene, som findes i tre forskellige udgaver; Original, Cranberry og Peach.

- Den verdensberømte Argi+, som henvender sig specielt til den aktive livsstil. Argi+ er en frisk drik med bærsmag i pulverform - fyldt med antioxidanter og L-arginin. 

 

Køb dine Forever-produkter her i vores shop

– Alt du skal gøre er at oprette et login, hvor du så får adgang til din ’egen’ lille webshop.

Når du handler hos os, får du, udover garantien af produkter af særlig høj kvalitet, 90 dages fuld kundetilfredshedsgaranti – en service som ikke findes andre steder.

Du er meget velkommen til at kontakte os for at booke en Wellness aften – som er HELT GRATIS!
Her vil du/I blive introduceret for masser af luksus og selvfølgelig vores kvalitets produkter. Derudover vil du også kunne hører mere om muligheden for, at starte din egen virksomhed i vores populær livsstils branche.

Har du spørgsmål til nogle af produkterne, handelsbetingelser eller vores virksomhed generelt, er du altid meget velkommen til at kontakte os på forever@la-tiff.dk eller via. facebook!

 

VORES TILBUD:

Livsstilsændring!

Giv din krop den ultimative gave – her i starten af 2017.

Det er tid til at ændre din livsstil og starte din sundere hverdag.
Dette gøres med vores fantastiske livsstilsprogrammer C9 og F15.

Ved køb af begge pakker, får du som ekstra bonus, 2 stk. Aloe Vera original gel med (værdi 508 kr.). Så du er sikret et forløb på 39 dage med sund kost og motion, til KUN 2399 kr.  

Vil du spare penge på ALLE dine køb?

Som VIP kunde kan du med eget ID nummer shoppe i DIN EGEN shop og opnå 15% på alle varer. Er du interesseret, kontakt os via. forever@la-tiff.dk

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.