Kim Madsen

Diamond

Independent Forever Business Owner

 

Mere om Forever

Læs mere om den virksomhed jeg har valgt at arbejde med.

 

 

Jeg søger nye Forever Business Owners

At arbejde med Forever har forandret mit liv. Nu vil jeg hjælpe andre som ønsker en forandring.

Læs mere
 

 

Nu har du en sjælden chance,  jeg skal bruge 3-4 teamledere i Skandinavien, til min fortsatte vækst i Skandinavien.    Investering min 4000 dkr i en startpakke, med produkter til indkøbspris, til eget brug og til demo.    Du skal foragte janteloven, have en åben positiv attitude, være lidt crazy,  elske at hjælpe andre, være kreativ, initiativrig,  se en mulighed i et hvert problem og ikke et problem i enhver mulighed !
 
Fakta :   
 
Mit team har over 100 mio kr i indtjening alene i Skandinavien ÅRLIGT , flest fra fritiden men også en del der senere er gået fuldtids eller som et suverænt supplement til feks ens salon eller klinik !!!
 
 Siden 1998 er jeg rangeret som en af verdens bedste ledere blandt 10 mio forhandlere i 154 lande, dvs at jeg har coachet flest ledere til succes!!
 
Ingen har tabt penge som forhandlere i Forever Living Products.
 
Forever LIvings geniale gennemtestet koncept, som er uden for konkurrence omsætter mere end 3 mia usd årligt , 35 år gammelt, privat ejet og gældfrit !
 
Send mig en email på km@flp.dk for mere info , check linket !
 
 
Ønsker du blot at forhandle produkterne, så skal jeg gerne henvise dig til en af min teamledere !!
 
www.myaloevera.dk/kimmadsen 

Gør som 3000 andre verden over, gør hver dag,  nemlig registrer dig som ny selvstændig forhandler !!

MVH KIM MADSEN 

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.