Hanne Ellevang

Hanne Ellevang

Independent Forever Business Owner

 

Mere om Forever

Læs mere om den virksomhed jeg har valgt at arbejde med.

 

 

Kontakt mig

Hanne Ellevang
Independent Forever Business Owner

Mobil: 26568822 Samsøvej 11
4000 Roskilde
Danmark

Ønsker du, at jeg kontakter dig?

Udfyld dit navn, telefonnummer og/eller din e-mailadresse, så kontakter jeg dig.

Kontakt mig

Bliv selvstændig – bliv Forever Business Owner - helt uden økonomisk risiko og bestem selv din indtjening! Kræver ingen forkundskaber! Det er helt uforpligtende at høre om det. Hvem ved - måske er det lige noget for dig :) Det tager ca. ½-1 time - og jeg giver kaffen.

Forever er i voldsom vækst og har været det længe. Men lige nu går det faktisk amok med væksttallene. Vi står overfor et voldsomt boom og vi har helt sikkert også plads til dig i vores team. Har du lyst til at høre mere om, hvordan du kan blive selvstændig helt uden økonomisk risiko og opnå en ekstra indtægt (eller helt skifte levevej), så kontakt mig på tlf. 26 56 88 22 eller mail he@hanneellevang.dk, så vender jeg tilbage hurtigst muligt. Det er muligt at få eget indkøbsnummer hos Forever, og det er gratis at oprette et indkøbsnummer.

Som udgangspunkt vil jeg helst møde dig personligt, men der kan jo være afstand, der spiller ind. Så tager vi det pr. tlf. eller online. Det er naturligvis helt uforpligtende at høre om det. Forvent at det tager ca. ½-1 time.