Velkommen til min Forever Living Shop.

Jeg hedder Gitte og er forhandler hos Forever Living Products. I sortimentet er der alt det, du har brug for inden for fitness, wellness og Beauty produkter. 
Det mest kendte produkt, af dem du kan købe hos mig, er Forever Gel Original. Forever Gelén er en herlig Aloe vera-drik, som findes i naturel, og med 2 varianter af frisk frugtsmag. Alle vores produkter er baseret på økologisk dyrkede Aloe vera, og grundtanken er enkelt: Vis omtanke for din krop, indefra og ud!
Når du handler hos mig, får du ud over produkter af høj kvalitet, 90 dages fuld tilfredshedsgaranti, som giver dig alle pengene retur hvis du ikke er tilfreds. Uden diskussion! 
Produkterne kan bestilles ved at kontakte Gitte Petersen på telefon 50920390.
 
Det er nemt at købe Forever-produkter her i min webshop, ring evt. for råd og vejledning, eller hvis i vil have mig ud en aften og fortælle om produkterne.
 
 

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Aloe Vera