Velkommen til Forever Living Gjessø 

Som ny kunde i min webshop, får du 50 kr. når du opretter dit eget kunde login i webshoppen og lægger din første ordre. Blot skriv "ny kunde" i bemærkning og du fratrækker blot beløbet ved din ordre. Gælder ved minimum ordre på 200kr.

Hos Forever Living Gjessø, tæt ved Silkeborg finder du alt det du har brug for indenfor kosttilskud, hudpleje og fitness produkter. Produkterne er baseret på Aloe Vera planten og dens gode egenskaber, dyrket på jord efter økologiske principper. Jeg hjælper dig gerne med at finde det rigtige produkt, til lige præcis dine behov og du er hjerteligt velkommen til at kontakte mig, for at få et godt råd med på vejen. Se online katalog med priser herhttps://www.foreverliving.dk/PDF/2018_2019_Prodbroschyr_DK_150.pdf

Har du lyst, kommer jeg også gerne forbi og laver lidt wellnes hyggeaften for dig og dine veninder, du får selvfølgelig en lille gave. Dog max 50 km. fra 8600 Silkeborg med mindre andet aftalt.

Når du handler hos mig, får du, ud over produkter af høj kvalitet og 90 dages Kundetilfredshedsgaranti, også en personlig service, som er ud over det sædvanlige!

Det er nemt at købe Forever-produkter her i min webshop, opret login med dit navn og email adresse og du kan da læse om og se priser på alle produkterne.

Velkommen til 

Mvh. Gitte

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.