Velkommen!
 
Jeg hedder Claus Peter Villadsen og er selvstændig forhandler for Forever Living Products. Her på min side, kan du købe herlige produkter, læse om muligheden med at starte en egen virksomhed i en populær branche og komme i kontakt med mig for at få en produktpræsentation.
 
Når du handler hos mig, får du, ud over produkter af høj kvalitet og 90 dages Kundetilfredshedsgaranti, også en personlig service, som er ud over det sædvanlige!

Hvis du har bruge hjælp vil jeg naturligvis altid stå til rådighed, både på
Telefon: 23 91 74 74 (Ring eller SMS)
mail: villadsen@foreverdk.com

For at benytte min Webshop, skal du bare klikke i toppen af siden på "Log ind" efterfølgende klikker du på "skab en konto", her indtaster du din mail gentager en adgangskode 2 gange, så er du igang.

PS: Du kan først se priserne i webshoppen når du er loget ind

Der er selvfølgelig mange fordele ved at handle via min Webshop (-10% på vejl. udsalgspris (de samme 10% får du også når du handler kontant med vores rabatkort), fri fragt (ved handel for over 350,-) , osv)

Se Online-Katalog Her


MVH.
Peter

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.