Balancing Toner

2018-01-14
Forever Products
BalancingToner_CutOut_01.png

Balancerer, beroliger og opfrisker

Plejende ansigtsvand, der stabiliserer hudens pH-balance. Balancing toner fjerner også eventuelle rester af renseproduktet og giver dine cremer de bedste forudsætninger for at virke optimalt.

Til hvem?

Dette er et produkt til alle, der ønsker at pleje sin hud godt. En ansigtsvand som balancing toner sætter prikken over i’et i din hudplejerutine. Mild, men effektiv formel, der er velegnet til alle hudtyper.

Bevar hudens naturlige balance

Når man vasker et renseprodukt af med postevand, der er basisk, forstyrrer man hudens naturlige pH-balance. Balancing toner er en ansigtsvand, der er udviklet til at genoprette hudens naturlige, let sure, miljø. Når din renselotion har virket på overfladen og åbnet porerne, lukker ansigtsvandet porerne og modvirker dermed, at snavs og fedt trænger ind i dem. Ansigtsvandet fjerner også eventuelle rester af fedt, snavs og døde hudceller, som renseproduktet efterlader. Og endelig sørger ansigtsvandet for, at huden er klar til at modtage fugt fra din serum eller ansigtscreme – så du får mest muligt ud af dine hudplejeprodukter.

Effektive ingredienser

Takket være sine effektive ingredienser frisker balancing toner huden op, beroliger den og genopretter balancen, både hvad angår fugt og pH-værdi. Indeholder masser af hudplejende og fugtbevarende ingredienser, eksempelvis sorbitol, hvid te og vores egen Aloe vera. Sammen med agurk hjælper Aloe vera også med at gøre huden blød og glat.

Plejer huden

Hvid te virker desuden styrkende og opstrammende, mens allantoin beroliger og beskytter huden. Natriumlaktat, saltet af mælkesyre, der findes naturligt i huden, er, ligesom natriumhyaluronat, gode, fugtbevarende stoffer. Endelig er også både den moderne ingrediens betaglucan og carragentang tilsat for deres hudplejende egenskaber. Balancing toner indeholder hverken parfume eller alkohol og passer til alle hudtyper.

 

Flere produkter i serien

Vores avancerede hudplejeserie omfatter også: smoothing exfoliator, awakening eye cream og protecting day lotion SPF 20. Passer også perfekt sammen med produkterne fra serien infinite by Forever.Aloe-Jojoba Shampoo

2017-06-22
Forever Products

Luksuriøs, pH-balanceret shampoo med Aloe vera og jojoba. Designet så den passer til alle hårtyper.

521_522_aloe_jojoba_shampoo_and_conditioning.png

Dit hår bliver friskt, glansfuldt og velduftende - og nemmere at style. Fri for sulfater og silikoner. Passer perfekt sammen med Aloe-Jojoba Conditioning Rinse.

Kombinationen af Aloe vera og jojoba genkender vi, men resten af formlen har fået sig et ansigtsløft for at modsvare dagens krav. Shampooen er nu fri for såvel sulfater som silikoner, og vi finder blandt andet glansgivende hybenfrøsolie og fugtighedsbevarende lavendelolie blandt ingredienserne.

Resultatet bliver en shampoo, som hjælper med til at styrke dit hår, at beholde dets fugtighedsbalance samtidig med, at det giver volumen og beroliger håret. Rent og velduftende bliver det naturligvis også. Dufter herligt af lavendel og pebermynte, og passer til både kvinder og mænd.

Distributor
Name
Mav open MAV