Velkommen til min Forever-shop!
 
Jeg hedder Heidi og er Forever Business Owner hos Forever Living Products. I sortimentet er der alt det, du har brug for inden for kosttilskud, kropspleje og makeup, og produkterne er baseret på økologisk dyrkede Aloe vera.
 
****** MÅNEDENS PRODUKT ****** 
- Forever Hand Soap
 
Jeg hjælper dig gerne med at finde det rigtige produkt til lige præcis dine behov og du er hjerteligt velkommen til at kontakt mig for at afholde et wellness arrangement eller mere information om muligheden for at starte din egen virksomhed og arbejde sammen med mig!
Når du handler hos mig, får du, udover produkter af høj kvalitet, også 90 dages kundetilfredshedsgaranti, altså 100% tilfredshed eller pengene retur.

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.