Aloe Propolis Creme

En ven i nøden til tør hud Oplev et af vores mest elskede produkter! Aloe Propolis Creme er et blødgørende og fugtbevarende mirakelmiddel med gode, hudplejende ingredienser som Aloe vera og propolis, en cremet konsistens og en dejlig duft af honning.
Læs mere

FairMyAloeVera-shop

Nielsen

Independent Forever Business Owner

Hej . Velkommen til min shop.

Jeg hedder Jens og er forhandler for Forever Living . Jeg er samtidig kropsterapeut og vil gøre alt for at netop du ! får et bedre liv fyldt med positivitet og livsglæde.

Der er en lang række produkter  i Forever sortimentet , indenfor Træning/wellness/beuty/kosttilskud. Jeg glæder mig til at hjælpe dig med netop dine evt problemer, alle produkter er baseret på Aloeveraplanten og været anerkendt i årtusinder! Produkterne findes med forskellig smag, og der findes med garanti noget for dig.

Måske bliver du så tilfreds ,så du en dag selv ! vil være selvstændig forhandler , det vil jeg naturligvis også gerne hjælpe med.risikoen er minimal. Log ind og vælg , du vil blive overrasket

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.