Velkommen til min hjemmeside

Jeg hedder Jette Hougaard Jensen og er Independent Forever Business Owner hos Forever Living Products - et succesfuldt firma der har eksisteret i 40 år og verdensførende inden for Aloe Vera produkter.

Jeg startede i firmaet i  2015,

Hvorfor? Jeg startede fordi jeg blev fyret pga. Centralisering så jeg vil have et job hvor jeg selv er herre over min egen tid og indkomst og ikke mindst være min egen chef. Så har forever nogle helt unikke produkter og mulighed for personligheds udvikling.

Hvorfor så lige dette Net Work maketings firma?

Forever har en enestående markedsplads som er nem at forstå og udleve. Firmaet er verdensomspændende og med en konstant vækst fordi de heletiden er et skridt foran alle andre. Det koster ikke mange penge at starte op og jeg havde en fortrydelsret, hvis det ikke var noget for mig så min penge ville var ikke spildte.

Her på min hjemmeside kan du se, hvilke kvalitetsprodukter jeg sælger. De er godkendt af de førende specialister indenfor hvert sit område. Produkterne er hud- og allergivenlige og alle produkter er godkendt af de respektive myndigheder. 

Kom med videre og se hvad jeg kan tilbyde dig her, ellers kommer jeg gerne ud til dig og holder et arrangement inden for netop det område der fanger dig.

Lever produktet ikke op til din forventning, har du 90 dages fuld returret også selvom produktet er brugt helt op.

Har du spørgsmål om produkterne eller bare er blevet nysgerrig, så ring på 26 64 35 78.

Jeg glæder mig til at høre fra dig og til at sælge dig nogle produkter, som gør en forskel.

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.