Velkommen til min hjemmeside

Jeg hedder Jette Hougaard Jensen og er Independent Forever Business Owner hos Forever Living Products - et succesfuldt 39 år gammelt firma, der er verdensførende inden for Aloe Vera produkter.

Jeg startede i firmaet i  2015, efter min daværende arbejdsplads valgte at centralisere og flyttede mine arbejdsfunktioner.

Jeg så muligheden for at lave noget helt andet og for at arbejde med det, jeg brænder for - nemlig at hjælpe andre med at få det bedre og så er det jo kun en bonus selv at kunne bestemme, hvornår jeg vil arbejde, hvad jeg vil tjene og samtidig have mulighed for personlig udvikling igennem en masse arrangementer såsom temadage, inspirationsdage, sommercamps m.m., hvor der kommer foredragsholdere fra hele verden.

I Forever Living er man aldrig alene - det føles som en stor familie - og selvom jeg arbejder som selvstændig, er der rejser til kurser og events i Danmark og resten af verden, hvor der er rig mulighed for at møde andre kollegaer og stifte nye venskaber.

Her på min hjemmeside kan du se, hvilke kvalitetsprodukter jeg sælger. De er godkendt af de førende specialister indenfor hvert sit område. Produkterne er hud- og allergivenlige og alle produkter er godkendt af de respektive myndigheder. Den Aloe Vera, der benyttes til produkterne, er 100% økologisk dyrket, der produceres og sælges efter Fair Trade principper og selvfølgelig tester Forever ikke på dyr.

Kom med videre og se hvad jeg kan tilbyde dig her, ellers kommer jeg gerne ud til dig og holder et arrangement inden for netop det område der fanger dig.

Lever produktet ikke op til din forventning, har du 90 dages fuld returret også selvom produktet er brugt helt op.

Har du spørgsmål om produkterne eller bare er blevet nysgerrig, så ring på 26 64 35 78.

Jeg glæder mig til at høre fra dig og til at sælge dig nogle produkter, som gør en forskel.

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.

Nye muligheder

Vi valgte vores arbejde med hjertet – og forandrede samtidigt vores liv. Her kan du se en film om, hvordan det er at arbejde med Forever.

Vores produkter

Ja, vi indrømmer det. Vi er sindsygt stolte over vores produkter. Vil du vide hvorfor? Se filmen her.

Aloe Vera