Kontakt mig

Dion Lillie Gornitzka
Independent Forever Business Owner

Mobil: 30226570 Hamborgskovvej 29
4800 Nykøbing F.
Danmark

Ønsker du, at jeg kontakter dig?

Udfyld dit navn, telefonnummer og/eller din e-mailadresse, så kontakter jeg dig.

Kontakt mig

Butiksundhed ejes af Dion Lillie Gornitzka som blev selvstændig forhandler af Forever Living Products i 2006.  

Hvem er jeg

Jeg går meget op i bæredygtighed, økologi, dyrevelfærd og vores ydre miljøforhold, hvilket jeg tildels også beskæftiger mig med i mit daglige arbejde og i min fritid. Butiksundhed er en af mine fritidsbeskæftigelser og herudover udøver jeg en del foreningsarbejde med samme dagsorden. 

Professionelt arbejder jeg med sikkerhed og sundhed indenfor arbejdsmiljø og miljø ved anvendelse af maskindirektivet og kvalitets-, miljø- og arbejdsmiljøledelsessystemer. Se mere på min hjemmeside ArbejdsmiljøConsult 

Jeg er medlem af Økologisk Landsforening, Grøn Hverdag og Kattens Værn

Jeg sætter meget pris på at møde /snakke med mine kunder, nye som eksisterende, for det er de personlige relationer som giver tryghed, så tøv ikke, kontakt mig gerne. 

At være / blive forhandler.....
- er også en forretning og alle kan blive forhandler. Ønsker du at blive forhandler med din egen butik, hjælper jeg dig gerne igang. Der er ingen krav om faste køb eller bestilling af varer og ingen opstarts gebyrer. Kontakt mig for en uforpligtende samtale om netop dine muligheder som forhandler.

Hvorfor Forever Living Products
Før jeg blev forhandler var jeg på udkig efter pleje produkter som ikke indeholdt skadelige, giftige eller hormonforstyrrende ingredienser. I min søgen blev jeg præsenteret for Forevers produkter gennem venner. I starten var jeg meget skepsis, men afprøvede alligevel nogle produkter. Det var så befriende endelig at have fundet plejeprodukter som ikke fedter, ikke giver kløe, ikke dufter af andet end de naturlige ingredienser, uden parfume mv. hvilket overbeviste mig om at det var det rigtige valg for mig. 

Udover jeg fandt de rigtige plejeprodukter til mig selv, var det også indlysende at blive forhandler og dermed være med til at andre også får samme mulighed for at få "ikke giftige" plejeprodukter.

Forskellen på almindelige konventionelle plejeprodukter og Forevers produkter er at konventionelle produkter har vand som hovedingrediens + alle mulige tilsætningsstoffer som ikke alle er lige sunde, hvorimod Forevers produkter, for de flestes vedkomner, har Aloe Vera som hovedingrediens + fyldt med naturlige ingredienser, som tilføre kroppen bl.a. vitaminer og mineraler som giver huden og vores organer ny energi og medvirker til opbygning og fornyelse af cellestrukturer.

Læs mere under linket OM FOREVER

Se videoen herunder om Forever og om dine muligheder.