Velkommen til Forever-shoppen Aloe Vera Denmark - Forever in Aalborg, Aarhus, Odense, København, Esbjerg, Vejle, Randers, Kolding m.fl. - Tlf: 69 69 76 20
 
Kom godt igang: Du bedes du oprette et login og password (det er ganske gratis). Herefter kan du se priser og handle. Vi modtager betaling ved bankoverførsel, mobilepay og faktura. Klik på hængelåsen/login i øverste venstre hjørne for at komme igang.

Vi leverer når vi har registreret din betaling. 

Om produkterne: De er alle baseret på økologisk dyrkede Aloe vera, og grundtanken er enkel: Vis omtanke for din krop, indefra og ud!

GarantiNår du handler hos os, får du, ud over produkter af høj kvalitet 90 dages Kundetilfredshedsgaranti og en personlig service, som er ud over det sædvanlige!

IndkøbsnummerKøber du løbende af vores produkter, kan du her få et indkøbsnummer hvor du kan handle til indkøbspris og sælge til andre.

En del af vores teamVil du være med i vores forretning og få en merindtjening eller ønsker du at starte din egen virksomhed i en populær branche, så kontakt os for en produktpræsentation face-2-face eller online.

Du er meget velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål på kontaktformularen her på siden eller kontakte os på 69 69 76 20.

 

 

 

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.

Nye muligheder

Vi valgte vores arbejde med hjertet – og forandrede samtidigt vores liv. Her kan du se en film om, hvordan det er at arbejde med Forever.

Vores produkter

Ja, vi indrømmer det. Vi er sindsygt stolte over vores produkter. Vil du vide hvorfor? Se filmen her.

Aloe Vera