Velkommen til min hjemmeside, Bressing Aloe Vera.

Jeg er selvstændig forhandler af Forever Living Products. Det er en team-marketing virksonhed, det vil sige at jeg køber produkterne hos dem og forhandler videre til dig uden andre, fordyrende mellemled. Derfor finder du ikke produkterne i butikkerne. Jeg forhandler ved private salgsaftener, ved firma- eller klubarrangementer eller lignende. Eller simpelthen ved direkte kontakt telefonisk eller via denne hjemmeside.

Her kan du se alle de produkter, som jeg forhandler. Hvis du er interesseret i at købe, kan du kontakte mig på telefon eller mail, det samme gælder, hvis du er interesseret i at få mig ud til en aften/eftermiddag, hvor jeg kan fortælle om og demonstrere produkterne.

 

Husk at der altid er 90 dages tilfredshedsgaranti på alle produkterne, uanset om de er brugt op eller ej, blot du kommer med kvittering og emballage :)

Tlf. og mail:
25 11 24 48
karen@bressing.dkMed venlig hilsen

Karen Bressing

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.