Velkommen til familien Gjødsbøls Hjemmeside

 

.

Det er nu på 13. år vi arbejder med aloevera i vores hverdag.

Sundhed, velvære og livskvalitet er 3 ord, der godt beskriver vort liv siden FOREVERS dejlige produkter kom ind i vores liv.

Anne-Lis gjorde i 2 år det hun ikke havde troet var muligt, idag driver hun
hendes egen lille forretning fra adressen Molsgårdvej 13 i Gammelby

Jens Peter starter altid dagen med et lille glas aloevera, uanset tidspunktet han skal afsted i lastbilen. Det giver velvære og balance så selv lastbilen kører bedre.

FOREVER har givet os en anden livstil, hvor det posittive altid er i centrum samt en stor personlig udvikling. Takket være vores arbejde med FOREVER har vi idag vores drømmehjem og vores fristed på Bornholm og nyder omgivelserne her til fulde.

Anne-Lis arbejder desuden som stresskonsulent og virksomheds mentor, idet Anne-Lis har en baggrund som revisor og regnskabskonsulent. Se også www.annelis.net.


Vores motto:  Drøm ikke livet bort - lev DRØMMEN


På gensyn  Jens Peter og Anne-Lis

 

 

 

 

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.