Forever Aloe Amager

Winnie Hartelius & René Vilandt

Independent Forever Business Owner

Kontakt os

Winnie Hartelius & René Vilandt
Independent Forever Business Owner

Søvej 130
2791 Dragør
Danmark

Ønsker du, at vi kontakter dig?

Udfyld dit navn, telefonnummer og/eller din e-mailadresse, så kontakter vi dig.

Kontakt mig

Bliv en del af vores team og start op som Forever forhandler

Har du en drøm om : Mere tid med børnene, flere rejser og gerne hvert år, en god opsparing til pension, mere socialt samvær med andre, at være selvstændig, at kunne bestemme selv ?

Vi har alle drømme, men for rigtig mange mennesker bliver det drømme.

Forever giver dig mulighed for, at gøre dem til virkelighed! Vil du vide mere ? Så læs med her eller kontakt os. Vi hjælper dig med at nå dine drømme.

Kan du lide at have det sjovt og møde nye mennesker? Søger du nye udfordringer, en tryg indkomst eller fleksibiliteten til selv at bestemme over din tid? Så er Forever det helt rigtige for dig! Som selvstændig forhandler får du en ekstraindkomst, knytter nye kontakter og bestemmer selv, hvornår og hvor meget du vil arbejde! Du bestemmer selv over din virksomhed og har samtidigt et stærkt og populært varemærke du kan læne dig opad.

Du kan også starte egen virksomhed med en meget lille økonomisk risiko og ud fra dine egne forudsætninger i en hurtigt voksende branche!

Måske var det noget for dig?

Det er risikofrit. Du binder dig ikke til at købe noget bestemt eller omsætte for et bestemt beløb. Du kan også stoppe igen, når som helst du måtte ønske det. Momsregistrering er først nødvendig, når din omsætning er på kr. 50.000,- om året.
Arbejd så meget eller så lidt, som du har tid og lyst til. Du bestemmer.
Du bestemmer i princippet også selv, hvor stor indkomst, du ønsker. De fleste kan ved få timers ugentligt arbejde tjene et par tusinde ekstra om måneden. Hvis du ønsker en større ekstra indkomst, måske svarende til en deltids- eller fuldtidsindkomst, kan du følge vores uddannelsesprogram samt deltage i møder, hvor du lærer, hvordan du når dine mål.

Vi trives fantastisk godt med at arbejde som selvstændig forhandler hos Forever og leder nu efter nye medarbejdere! Kontakt os, så fortæller vi gerne mere om vores arbejde, og om hvordan du også kan komme i gang!

Branchen vokser så det knager, og flere og flere mennesker opdager hvor vigtigt - og givende - det er, at tage hånd om sig selv.

Du vil være et velkomment tilskud til teamet! Du starter din virksomhed ud fra dine egne forudsætninger, og både vi og Forever giver dig den uddannelse og vejledning, du har brug.

Kontakt os idag, og vi hjælper dig tage det første skridt mod drømmen.

mail: foreveraloe.amager@gmail.com

 

 

Vil du vide mere om, hvad det betyder for dig at blive Independent Forever Business Owner, så læs videre nedenfor eller ring til os. Vi vil invitere dig til en personlig samtale (evt. via Skype) og en åben forretningspræsentation i nærheden af, hvor du bor, så du kan høre mere om mulighederne, før du beslutter dig. Vi holder åbne forretningspræsentationer i mange byer rundt i Danmark hver måned.

------

Start for dig selv, og tag kontrol over dit eget liv
Forever er førende i verden inden for Aloe Vera og Skandinaviens største virksomhed med direkte salg i sin niche; wellness, fitness og beauty baseret på økologisk friskpresset Aloe Vera. Bliv forhandler uden de store omkostninger, og vælg selv, hvor mange timer du vil arbejde.
 
En stresset livsstil påvirker både krop og sjæl. Tidens store krav og høje tempo bevirker, at mange mennesker bliver mere og mere interesserede i at passe godt på sig selv. Stadig flere opdager og værdsætter Forevers Aloe Vera baserede kvalitetsprodukter.
 
Det hele bygger på en plante
Aloe Vera planten har længe i forskellige kulturer været anerkendt for sin velgørende effekt. Vores vigtigste produkter er drikkeproduktet Forever Gel, der dagligt drikkes af mange millioner mennesker verden over. Det består af ren, friskpresset og stabiliseret gelé fra Forevers egen, økologiske avl. Geléen er også fundamentet i mange af Forevers øvrige produkter til sundhed, hudpleje, skønhed og dyr.
 
Vi arbejder med direkte salg via netværk
Forretningsmodellen hedder Network Marketing eller Team Marketing og foregår ved personligt salg af unikke produkter, der ikke kan købes i butikkerne. Vi sælger direkte til forbrugeren uden mellemhandler. Fortjenesten går direkte til dig som Forever Business Owner og dit team.
 
Start for dig selv med Forever 
Forevers koncept er omkostningsfrit. I starten bestiller kunderne som regel hos dig, før du køber hos Forever, så du behøver ikke at have noget lager. Senere vil det selvfølgelig være en fordel for dig at have lidt varer på lager, men det bestemmer du selv. Vi har intet krav til minimumskøb, og du har altid 365 dages returret, hvis du ønsker at stoppe som Forever Business Owner. Som ny forhandler har du en avance på 35% på produktsalg (efter den første ordre, hvis du bestiller en startbox eller produkter efter eget valg for mindst 2,000 CC (CC = Forevers pointsystem) ved første ordre). Afhængig af hvor meget du engagerer dig jo større avance og jo større månedlig bonuscheck, vil du opnå.
 
Du arbejder selvstændigt, men ikke alene
Som Forever Business Owner kan du altid regne med opbakning fra din nærmeste vejleder (sponsor). Du får også mulighed for at deltage i interessante kurser og seminarer, hvor du møder succesfulde kolleger, som du kan lære af. Desuden får du adgang til alt tænkeligt markedsføringsmateriale.
 
Ubegrænsede karrieremuligheder
Der er tre metoder til at gå videre og tjene mere:
• Rekruttering og igangsætning af nye Forever Business Owners
• Oprettelse af netværk
• Ledelse af netværk
 
Succes er andet og mere end penge
Kontrol over sin egen tid, personlig udvikling og at hjælpe andre til succes er eksempler på de ting, som Forever Business Owners lægger lige så stor vægt på, som at tjene mange penge. Hvad drivkraften end måtte være for dig, så begynder vejen til succes med det første skridt. Tag det første skridt nu og gå så langt, du ønsker.
 
Hvordan sælger man?
Forever er en direkte salgsvirksomhed. Det betyder, at salget altid skal ske med direkte kontakt mellem den selvstændige Forever Business Owner og kunden.
Salget kan således ske ved:

Produktpræsentationer

Wellness arrangementer

Workshops

Salg hjemmefra

Tilfældigt salg

Salg via internettet (Forever stiller webshop gratis til rådighed for dig, når du har bestået Retailer-eksamen, magen til vores Forever side.

Salg via de sociale medier fx. egen Instagram side og/eller Facebook

Se Forevers video om hvordan du kan bruge de sociale medier - klik her

Salg til firmaer (fx. firmajulegaver), klubber, foreninger etc.

Messer og markeder (her gælder særlige regler)

Hos alternative behandlere, massører, frisører, div. klinikker etc. (dvs. steder, hvor der typisk er tidsbestilling og god tid til hver kunde)

Salget må ikke ske fra detailbutikker, herunder gårdbutikker o.lign.
Der må ikke vises priser på produkter og ske salg fra auktioner o.lign. på nettet.
 
Interesseret, men skeptisk?
Vil du gerne vide mere om, hvordan du kommer i gang eller inviteres til et informationsmøde?

Så kontakt os på mail eller telefon: +45 50380038 eller foreveraloe.amager@gmail.com

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Forever!

Vil du gerne deltage i en forretningspræsentation af Forever, så kontakt os og forhør, hvor og hvornår der holdes forretningspræsentationer.

Til en forretningspræsentation vil du få basisviden om Forever, produkterne, forretningsmuligheden og om hvordan man kommer i gang. Timingen har aldrig været bedre - sundhed, velvære, direkte salg, øget indtjening har de fleste menneskers interesse. Forever skaber mulighed for at give mennesker et rigere liv, sundhedsmæssigt og økonomisk!

Smile


I am Forever