Kære interesserede, velkommen til Forever Aloe Amager

Forever Living Products har eksisteret i over 35 år og er førende på markedet når det kommer til friskpresset Aloe Vera. Og så er det oven i købet Økologisk! 

Produkterne er mange, og alle gavner de din krop indefra og udenpå. Aloe Vera virker nemlig bedst, når det tilføres både udvendigt og indvendigt. 

Aloe Vera er blevet brugt i mange mange år for at forebygge og behjælpe mave-tarm problemer samt forbrændinger og solskoldninger. Men Aloe Vera kan bruges til meget mere! 

Der står mange eksperter og forskere bag og produkterne testes mange gange inden de kommer på markedet.

Forever tester selvfølgelig ikke på dyr. 

 

Vi giver 90 dages fuld tilfredshedsgaranti, hvilket betyder at du gratis kan afprøve produkterne i 3 måneder og returnere dem, hvis du ikke er tilfreds. 

 

I sortimentet er der alt det, du har brug for inden for kosttilskud, kropspleje og makeup, og produkterne er baseret på økologisk dyrkede Aloe vera. Jeg hjælper dig gerne med at finde det rigtige produkt til lige præcis dine behov og du er hjerteligt velkommen til at kontakt mig for at få en produktpræsentation eller mere information om muligheden for at starte din egen virksomhed og arbejde sammen med mig!

Vi håber du finder hvad du søger. 

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller er interesseret i selv at forhandle disse fantastiske produkter. 

God fornøjelse

 

Besøg også vores facebook side.

 

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.