Jeg søger nye Forever Business Owners

At arbejde med Forever har forandret mit liv. Nu vil jeg hjælpe andre som ønsker en forandring.

Læs mere
 
 

Mere om Forever

Læs mere om den virksomhed jeg har valgt at arbejde med.

 

 

Kontakt os

Winnie Hartelius & René Vilandt
Independent Forever Business Owner

Søvej 130
2791 Dragør
Danmark

Ønsker du, at vi kontakter dig?

Udfyld dit navn, telefonnummer og/eller din e-mailadresse, så kontakter vi dig.

Kontakt mig

Kunne du tænke dig en ekstra indkomst hver måned ? 
Bliv forhandler af Forever Living; brug Forevers fantastiske produkter og tjen penge samtidig!

 

Ja, hvem kunne ikke tænke sig det ? Vi kendte produkterne i forvejen, og blev selv forhandlere i 2013. 

Vi hedder Winnie & René, er gift og bor på Amager. Vi går meget op i sundhed og økologi og starter hver morgen med Original Gel samt Argi+. Det giver en super kickstart på din dag.

Winnie arbejder med hunde i sin fritid, og her bruges produkterne også flittigt. Hvad enten du søger kosttilskud, drikke aloe vera, cremer eller tandpasta, så har vi det! 

Og du kan bruge produkterne med god samvittighed. 

Jo mere, man selv bruger produkterne, jo mere begejstret bliver man. Vi bruger selv idag samtlige af produkterne og kan derfor også stå inde for dem. De er virkerlig fantastiske. 

Vi ønsker at alle andre får en chance for at opdage disse produkter, og derfor søger vi hele tiden nye forhandlere. Det er helt op til en selv, hvor meget man ønsker at ligge i sin egen Forever forretning. 

For at starte op, skal du investere i en startpakke som koster ca. 3800 kr inkl. moms. Den berettiger dig til hele 35% i rabat i forhold til udsalgsprisen - eller 50% avance på indkøbsprisen. Billigere bliver det ikke at opstarte en forretning. 

 

Du kan til enhver tid kontakte os for et møde eller for en wellness aften, hvor vi kommer og fortæller om produkterne og forretningen. 

Se mere på vores facebook side

 

Om Forever Aloe Amager

Forever Aloe Amager v/ Winnie & René Hartelius er Independent Forever Business Owner (FBO) og forhandler hele det i Danmark tilgængelige produktsortiment fra verdens førende Aloe Vera producent, Forever Living Products - herunder drikkegeléer, kosttilskud, hud- og kropsplejeprodukter, produkter til personlig hygiejne og hårpleje samt kosmetik.

Produkterne kan bestilles pr. telefon +45 50380038 / 2993 8904, via vores webshop her på siden eller på mail : foreveraloe.amager@gmail.com, ved produktlanceringer, wellness & beauty workshops, polterabender osv. og selvfølgelig hos Forever Aloe Amager på Søvej 130 i Søvang.

Booking af produktaften, wellness & beauty workshop på tlf. +45 50380038.

Herudover formidles Forever Business Owner aftaler i mere end 150 lande i verden.