Velkommen til min Forever shop – en verden af Aloe Vera!

Her finder du produkter inden for kosttilskud, vægtkontrol, fitness, personlig pleje og beauty produkter.  Produkterne er fremstillet på basis af frisk høstet Aloe Vera.

Jeg hjælper dig gerne med at finde det rigtige produkt til lige netop dine behov, uanset ordrens størrelse, for hos mig er kvalitet og service i højsæde!

Er du interesseret i at høre mere eller prøve nogle af de fantastiske produkter, så kontakt mig endelig!

Her er ingen købetvang og jeg giver 90 dages kunde tilfredshedsgaranti. Det betyder, at hvis det købte produkt ikke lever op til dine forventninger, kommer du blot med regningen og resten af produktet, så får du pengene retur.

Glæder mig til at betjene dig, enten her i shoppen eller også gerne ved en personlig produktpræsentation.

Betaling: Mobile Pay, bankoverførsel eller kontant.

Forsendelse: Gratis fragt for køb over kr. 500,00. Alle forsendelser fremsendes med GLS/DAO  til nærmeste pakkeshop hvor du bor. Pris kr. 50,00

Du er også meget velkommen til at afhente dine varer på adressen efter aftale, skriv ”afhentes” i forsendelsestype

Venlig hilsen

Rita Frydenborg Schantz

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.