Hjertelig velkommen i Aloe Vera Huset Christiansfeld´s onlineshop!
 
Vi hedder Mary og Sole og er indehaverne af Aloe Vera Huset Christiansfeld.
Det glæder os, at du har valgt at se med på vores side.
 
Vi er selv meget begejstrede for produkterne, hvor omdrejningspunktet er den fantastiske Aloe Vera plante med de virkningsfulde egenskaber for vores krop og sundhed. Vi kan stå inde for produkterne og benytter dem selv.
 
 
NYHED - FORÅRSKAMPAGNE - NYHED

 

Foråret er over os, hvilket ses i form af blomstrende vintergækker, erantis og krokus:-)
 
Pollenallergien har for alvor ramt danskerne, hvilket både ses, høres og mærkes i form af dryppende næser, nys, kløende/sviende øjne og andre lign. symptomer.
 
Vi har selv stor glæde af vores Aloe Gelly, som er aloe vera planten på tube.
Vi påsmører efter behov omkring øjnene, hvilket både køler og lindrer - ganske enkelt helt fantastisk! Den bruges ligeledes på de myggestik, vi allerede har pådraget os samt på hænderne, der har fået lidt rifter efter påskens havearbejde.
 
Den er ganske enkelt uunværlig i vores familie!
 
Den er også god ved solskoldning, rifter/ar mm. Ved tørre plamager på kroppen kan den med fordel blandes med vores propolis creme.
 
Vi har Aloe Gelly på lager klar til afsendelse, så ønsker du at prøve, kan den købes enten her på siden eller via SMS til tlf.nr. 53399211 til kr. 154,-.

 


Vi har gode forårstilbud på følgende produkter:

 

1 L ALOE VERA GEL kr. 249,-  En drik med C-vitamin, der plejer kroppen både indvendig og udvendig. Ekstra god i denne forårstid, hvor snue har indtaget mange hjem. Reducerer træthed og udmattelse samt styrker immunsystemets normale funktion. Fremstillet i miljøvenlig emballage. Fås også med fersken- eller tranebærsmag. 

 

 

3 stk. ALOE LIPS kr. 100,- Absolut uundværlig! En helt fantastisk læbepomade med aloe vera, jojobaolie og bivoks, der gør læberne bløde og glatte samt beskytter mod vind og vejr.
Kan også anvendes på neglebånd og ved kløende insektstik (hvis du er en af de heldige, som rejser mod solens stråler, hvor der er myg).

Send os en SMS eller giv et kald på tlf.nr. 53399211 for at gøre brug af disse tilbud :-)

 

Vi bringer gerne gratis ud inden for rimelig afstand.

 

 

 
90 dages returret
Hvis du ikke er tilfreds med det købte produkt, har du 90 dages returret, hvor du får pengene tilbage.
 
Såfremt du har nogle spørgsmål, er vi klar til at hjælpe dig.
 
 
Afprøv produkterne
Du er altid velkommen i Aloe Vera Huset Christiansfeld, hvor du har muligheden for at afprøve udvalgte produkter gratis, inden et evt. køb.
 
 
Hudpleje, hårpleje, fodpleje, tandpleje, kosttilskud & ernæring eller æteriske olier
Vi hjælper dig gerne med at finde det rigtige produkt til lige præcis dine behov, og du er hjerteligt velkommen til at kontakte os for at få en produktpræsentation.
Alle vores produkter bygger på stabiliseret aloe vera fra håndplukkede aloe vera planter, og fordi producenten Forever Living selv nøje kontrollerer hele produktionsprocessen, fra plante til færdigt produkt, kan vi garantere den højeste kvalitet.
 
 
Wellness-aften 
Vi kommer også gerne hjem til dig (hvis I er min. 5 personer) og holder en wellness-aften af ca. 2-timers varighed med muligheden for at afprøve nøje udvalgte lækre produkter, få ansigts- og fodbehandlinger mm.. til kun kr. 50,. pr. person.
Prøv det, det er bare lækkert.
 
 
Send os en SMS, e-mail, giv et opkald eller skriv dig op i vores kundeklub for at bestille eller for at høre nærmere.
 
 
God fornøjelse
Vi ønsker dig en god fornøjelse på siden, og glæder os til at høre fra dig, såfremt du har spørgsmål eller lyst til en uforpligtende snak.
 
De bedste hilsner
Mary & Sole

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.