Hjertelig velkommen i Aloe Vera Huset Christiansfeld´s onlineshop!
 
Vi hedder Mary og Sole og er indehaverne af Aloe Vera Huset Christiansfeld.
Det glæder os, at du har valgt at se med på vores side.
 
Vi er selv meget begejstrede for produkterne, hvor omdrejningspunktet er den fantastiske Aloe Vera plante med de virkningsfulde egenskaber for vores krop og sundhed. Vi kan stå inde for produkterne og benytter dem selv.
 
 

Sundhed kommer indefra

Sommerferien er for mange slut - har du også levet lidt for godt og fået et par ekstra kilo på sidebenene, eller trænger du blot til et sundhedsboost? Lider du af irritable tarme eller en generel ubanlance i maven? Vil du optimere din træning eller blot rense kroppen for affaldsstoffer?

 

Så bestil et 9-dages forløb med vores rådgivning 24/7, en produktpakke nøje sammensat til at give din krop en nulstilling og et vægttab til halv pris eller ganske gratis.

Vi tilbyder en nulstilling af kroppen, som henvender sig til alle, der ønsker velvære, overskud, energi og som renser kroppen for affaldsstoffer. Det er IKKE en fastekur, men et 9-dages forløb med os som din mentor. Du vil opleve vægttab og cm-tab, som klart er motiverende, men det er den generelle følelse, man opnår i kroppen, der er vigtig!

Ring eller skriv til tlf.nr. 53399211 for at høre nærmere :-) 

 

 

 

 
Får du dine 600g grønt om dagen? Eller finder du som mange andre danskere ikke tid til at tilberede det dagligt? Så har vi den lette løsning til Jer :-)
 
Supergreens er en kraftblanding af mere end 20 grønstsager og frugter i smarte portionspakker til 30 dage. Masser af vitaminer og mineralet magnesium. Du blander en pose med et glas koldt vand - og vupti, så har du indtaget en lækker drink, som gavner din krop. Interesseret i at smage eller høre mere, så kontakt os endelig.
 
Den er ganske enkelt uunværlig i vores familie!
 
 
Vi har Supergreens på lager klar til afsendelse, så ønsker du at prøve, kan den købes enten her på siden eller via SMS til tlf.nr. 53399211

 

 

ALOE LIPS  er ligeledes absolut uundværlig! En helt fantastisk læbepomade med aloe vera, jojobaolie og bivoks, der gør læberne bløde og glatte samt beskytter mod vind og vejr.
Kan også anvendes på neglebånd og ved kløende insektstik.

 

Vi bringer gerne gratis ud inden for rimelig afstand.

 

 

 
90 dages returret
Hvis du ikke er tilfreds med det købte produkt, har du 90 dages returret, hvor du får pengene tilbage.
 
Såfremt du har nogle spørgsmål, er vi klar til at hjælpe dig.
 
 
Afprøv produkterne
Du er altid velkommen i Aloe Vera Huset Christiansfeld, hvor du har muligheden for at afprøve udvalgte produkter gratis, inden et evt. køb.
 
 
Hudpleje, hårpleje, fodpleje, tandpleje, kosttilskud & ernæring eller æteriske olier
Vi hjælper dig gerne med at finde det rigtige produkt til lige præcis dine behov, og du er hjerteligt velkommen til at kontakte os for at få en produktpræsentation.
Alle vores produkter bygger på stabiliseret aloe vera fra håndplukkede aloe vera planter, og fordi producenten Forever Living selv nøje kontrollerer hele produktionsprocessen, fra plante til færdigt produkt, kan vi garantere den højeste kvalitet.
 
 
Wellness-aften 
Vi kommer også gerne hjem til dig (hvis I er min. 5 personer) og holder en wellness-aften af ca. 2-timers varighed med muligheden for at afprøve nøje udvalgte lækre produkter, få ansigts- og fodbehandlinger mm.
Prøv det, det er bare lækkert.
 
 
Send os en SMS, e-mail, giv et opkald eller skriv dig op i vores kundeklub for at bestille eller for at høre nærmere.
 
 
God fornøjelse
Vi ønsker dig en god fornøjelse på siden, og glæder os til at høre fra dig, såfremt du har spørgsmål eller lyst til en uforpligtende snak.
 
De bedste hilsner
Mary & Sole

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.