Hjertelig velkommen i Aloe Vera Huset Christiansfeld´s onlineshop!
 
Vi hedder Mary og Sole og er indehaverne af Aloe Vera Huset Christiansfeld.
Det glæder os, at du har valgt at se med på vores side.
 
Vi er selv meget begejstrede for produkterne, hvor omdrejningspunktet er den fantastiske Aloe Vera plante med de virkningsfulde egenskaber for vores krop og sundhed. Vi kan stå inde for produkterne og benytter dem selv.
 
 
NYHED - FORÅRSKAMPAGNE - NYHED
 
Foråret er over os, hvilket ses i form af blomstrende vintergækker, erantis og krokus:-)
 

Er din krop bikiniklar - eller strammer sommerbukserne fra sidste år?

Mange har været ”gode” ved sig selv i løbet af vinteren. Hyggespisning ved bordet, hvor man lige napper en ekstra hånddelle eller en ekstra portion pasta, medens snakken falder på dagens oplevelser. De fleste kender sikkert til denne form for hyggestemning.

Trænger du til at få boosted din krop med fornyet energi og tabe de ekstra par kilo, som du har taget på i løbet af vinterens hyggespisning?

Vil du gerne være bikiniklar, brudeklar, strandklar, ferieklar eller trænger du blot til fornyet energi?

Så deltag i vores bootcamp, hvor vi bliver Jeres personlige vejleder i 9 dage! 9 dage, hvor vi følger Jeres rejse mod fornyet energi og min. 4kg vægttab (JA, på 9 dage!).

Det er ikke en sultekur! Giv os et kald eller en SMS på tlf.nr. 53399211, såfremt du ønsker at høre mere.

 

 
Pollenallergien har for alvor ramt danskerne, hvilket både ses, høres og mærkes i form af dryppende næser, nys, kløende/sviende øjne og andre lign. symptomer.
 
Vi har selv stor glæde af vores Aloe Gelly, som er aloe vera planten på tube.
Vi påsmører efter behov omkring øjnene, hvilket både køler og lindrer - ganske enkelt helt fantastisk! Den bruges ligeledes på de myggestik, vi allerede har pådraget os samt på hænderne, der har fået lidt rifter efter påskens havearbejde.
 
Den er ganske enkelt uunværlig i vores familie!
 
Den er også god ved solskoldning, rifter/ar mm. Ved tørre plamager på kroppen kan den med fordel blandes med vores propolis creme.
 
Vi har Aloe Gelly på lager klar til afsendelse, så ønsker du at prøve, kan den købes enten her på siden eller via SMS til tlf.nr. 53399211

 

ALOE LIPS  er absolut uundværlig! En helt fantastisk læbepomade med aloe vera, jojobaolie og bivoks, der gør læberne bløde og glatte samt beskytter mod vind og vejr.
Kan også anvendes på neglebånd og ved kløende insektstik (hvis du er en af de heldige, som rejser mod solens stråler, hvor der er myg).

 

 

Vi bringer gerne gratis ud inden for rimelig afstand.

 

 

 
90 dages returret
Hvis du ikke er tilfreds med det købte produkt, har du 90 dages returret, hvor du får pengene tilbage.
 
Såfremt du har nogle spørgsmål, er vi klar til at hjælpe dig.
 
 
Afprøv produkterne
Du er altid velkommen i Aloe Vera Huset Christiansfeld, hvor du har muligheden for at afprøve udvalgte produkter gratis, inden et evt. køb.
 
 
Hudpleje, hårpleje, fodpleje, tandpleje, kosttilskud & ernæring eller æteriske olier
Vi hjælper dig gerne med at finde det rigtige produkt til lige præcis dine behov, og du er hjerteligt velkommen til at kontakte os for at få en produktpræsentation.
Alle vores produkter bygger på stabiliseret aloe vera fra håndplukkede aloe vera planter, og fordi producenten Forever Living selv nøje kontrollerer hele produktionsprocessen, fra plante til færdigt produkt, kan vi garantere den højeste kvalitet.
 
 
Wellness-aften 
Vi kommer også gerne hjem til dig (hvis I er min. 5 personer) og holder en wellness-aften af ca. 2-timers varighed med muligheden for at afprøve nøje udvalgte lækre produkter, få ansigts- og fodbehandlinger mm.
Prøv det, det er bare lækkert.
 
 
Send os en SMS, e-mail, giv et opkald eller skriv dig op i vores kundeklub for at bestille eller for at høre nærmere.
 
 
God fornøjelse
Vi ønsker dig en god fornøjelse på siden, og glæder os til at høre fra dig, såfremt du har spørgsmål eller lyst til en uforpligtende snak.
 
De bedste hilsner
Mary & Sole

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.