Opret konto Glemt password?
 

Mere om Forever

Læs mere om den virksomhed jeg har valgt at arbejde med.

 

 

Decmber tilbud til dig !

Køb 3 Betal kun for 2

(gælder ikke bokse)

 

Køber du både C9 og F15

får du både vores lækre HEAT LOTION (perfekt til brug før/efter træning) + en ALOE LIP samt den populære Deo stik( uden ALUMINIUM) 

GRATIS (samlet værdi  256 kr.)


Med i købet er min fulde vejledning alle dage, du bliver også en del af et lukket forum på facebook, med andre der er i gang med samme forløb, lige som jeg også her vejleder og hjælper.

 

Vil du spare penge på ALLE dine køb??

Med eget indkøbs nr. kan du med eget ID nummer nummer shoppe i din EGEN shop og opnå 15% på alle varer.

Er du interesseret, kontakt mig da

via aloeveragaarden@gmail.com eller telefon: +45 4094 6453

 

Velkommen til min Forever shop!

Jeg hedder Cristina Christensen,og er Forever Business Owner for Forever Living Products og er personen bag denne webshop og de råd og vejledning du får

I sortimentet på min webshop er der alt det, du har brug for inden for kosttilskud, kropspleje, træning og makeup, og produkterne er baseret på økologisk dyrkede Aloe vera.
Jeg hjælper dig gerne med at finde det rigtige produkt til lige præcis dine behov,

Husk alle vores produkter kommer med den unikke tilfredshedsgaranti på hele 90 dage. Så det er altid trygt at handle ved os.

Vi har naturligvis også gavekort, så kan dine venner selv vælge produkterne.

Ønsker du inspiration så blot sig til. Vi har en bred erfaring og er kompetente til at kunne rådgive dig. 

Du er også hjerteligt velkommen til at kontakte mig for at få en produktpræsentation eller mere information om muligheden for, at starte din egen virksomhed hvis du lige som mig er vild med de her produkter, eller bare ønsker en merindtjening.

Mvh 

Cristina 

kontakt Info 

Tlf. 40946453

mail. Aloeveragaarden@gmail.com

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.

Om Forevers Aloe vera

Råvarer af høj kvalitet giver produkter af høj kvalitet. Julio fortæller om Forevers Aloe vera og plantage.

Vores produkter

Ja, vi indrømmer det. Vi er sindsygt stolte over vores produkter. Vil du vide hvorfor? Se filmen her.

Nye muligheder

Vi valgte vores arbejde med hjertet – og forandrede samtidigt vores liv. Her kan du se en film om, hvordan det er at arbejde med Forever.

Wellness – the movie

Velkommen hjem til familien Sund – mor, far, 2 børn og hamsteren Bella. De bor midt i villaidyllen og har det helt enkelt uforskammet godt. De udstråler en følelse af at være på rette tid og sted i deres tilværelse, de ser lykkelige og utroligt sunde ud. Gad vide hvad det kan skyldes?

Fitness – the movie

Her møder vi det fremgangsrige par, som kan leve deres liv, præcis som de selv vil - og gør det. Begge er meget interesseret i fitness, og ikke kun træning: de vil også spise rigtigt, og de prioriterer at tage hånd om sig selv. Hvor heldigt at de har så gode produkter ved hånden…

Beauty – the movie

Boy meets girl – eller? I den her følger vi to herlige twentysomethings i deres hverdag. Måske er de venner, måske noget mere - vi overlader det til betragteren at foretage den tolkning. Helt sikkert er i hvert fald, at de vælger deres daglige produkter med omsorg.