Opret konto Glemt password?

Aloe Vera Gaarden

Cristina Christensen

Independent Forever Business Owner

Velkommen indenfor, til et af verdens ældste Aloe Vera brand, Forever Living Products.

Jeg hedder Cristina, og er selvstændig Forever distributør.

Her kan du købe alt det, du har brug for inden for Fitness, Wellness og Beauty.

Jeg og min familie  bruger selv produkterne hver dag, og vi vil varmt anbefale dem.

Produkterne er baserede på Aloe vera, og grundtanken er enkel: Vis omtanke for din krop, indefra og ud!

Når du handler hos mig, får du, ud over produkter af høj kvalitet, også en personlig service, som er ud over det sædvanlige. 

Dertil kommer Forever Livings 90 dages Kundetilfredshedsgaranti. “Hvis det ikke virker, så er det gratis!”

Du er meget velkommen til at kontakte mig såfremt du har spørgsmål, og har brug for råd til hvilke produkter DU skal vælge!

Du er også hjerteligt velkommen til at kontakt mig for at få en produktpræsentation eller mere information om muligheden for at starte din egen virksomhed og arbejde sammen med mig i mit team (Helt uden omkostning!)!

NYT !!!!!

LÅN EN KURV  :)

DET ER GANSKE GRATIS. DU OG FAMILIEN HAR LÅNEKURVEN FULD AF SKØNNE PRODUKTER I 4 DAGE. SÅ KAN I FÅ DE GODE OPLEVELSER, OG SELV MÆRKE FORSKELLEN JEG SÅ TIT BESKRIVER ;)

C9 / CHANGE 9.

I Juni for du.

Vores daglige kosttilskyd Daliy med bla Q10, samt 10 argi+ stiks, et af verdens mest unikke kosttilsud  med helt gratis. samlet værdig.. 350 kr.


C9 er den Perfekte gave at give din krop ´som en ny start. Følg C9 programmet i 9 dage for at give kroppen en reel chance for at ændre din livsstil, nulstille din krop og kickstarte dit vægttab, du opnår en mærkbar effekt ved C9. Læs mere om Forever C9 i shoppen, på Facebook kan jeg tilføje dig til vores C9, F15 og V5 - fællesskab, hvor du kan læse andres anbefalinger og erfaringer eller du kan ringe til mig på. 40946453

på gensyn

​Cristina

 

 

 

 

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.

Om Forevers Aloe vera

Råvarer af høj kvalitet giver produkter af høj kvalitet. Julio fortæller om Forevers Aloe vera og plantage.

Vores produkter

Ja, vi indrømmer det. Vi er sindsygt stolte over vores produkter. Vil du vide hvorfor? Se filmen her.

Nye muligheder

Vi valgte vores arbejde med hjertet – og forandrede samtidigt vores liv. Her kan du se en film om, hvordan det er at arbejde med Forever.

Wellness – the movie

Velkommen hjem til familien Sund – mor, far, 2 børn og hamsteren Bella. De bor midt i villaidyllen og har det helt enkelt uforskammet godt. De udstråler en følelse af at være på rette tid og sted i deres tilværelse, de ser lykkelige og utroligt sunde ud. Gad vide hvad det kan skyldes?

Fitness – the movie

Her møder vi det fremgangsrige par, som kan leve deres liv, præcis som de selv vil - og gør det. Begge er meget interesseret i fitness, og ikke kun træning: de vil også spise rigtigt, og de prioriterer at tage hånd om sig selv. Hvor heldigt at de har så gode produkter ved hånden…

Beauty – the movie

Boy meets girl – eller? I den her følger vi to herlige twentysomethings i deres hverdag. Måske er de venner, måske noget mere - vi overlader det til betragteren at foretage den tolkning. Helt sikkert er i hvert fald, at de vælger deres daglige produkter med omsorg.