Aloe_Ellen

Ellen Møller & Erik Damgaard

Independent Forever Business Owner

Velkommen til vores hjemmeside!

Forever Living Products er verdens største avler, producent og distributør af Aloe Vera.

Som selvstændige forhandlere, kan vi tilbyde unikke produkter til indre og ydre sundhed - produkter, som er baseret på økologisk dyrket Aloe Vera.

Kik i kataloget og se hvad du kan tænke dig at prøve og jeg mener PRØVE - fordi, hvis du investerer i et produkt, som viser sig ikke at svarer til dine forventninger, så har du mulighed for at returnerer den helt eller delvis tomme emballage og få dine penge tilbage indenfor 90 dage fra fakturadato - husk at gemme din fakture.

Vil du gerne have et log-in til shoppen, så klik på "log ind" øverst til venstre og skab en konto, du vil straks få tilsendt en aktiveringsmail  (lander muligvis i spam-box).

 

Venlig hilsen  Ellen & Erik

 

Nederst på siden ligger 6 film - se dem og få et større indblik i Forever Living Products.

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.