Jeg søger nye Forever Business Owners

At arbejde med Forever har forandret mit liv. Nu vil jeg hjælpe andre som ønsker en forandring.

Læs mere
 

Velkommen til min Forever-shop :)

Jeg hedder Lene Zimling og er Forever Business Owner for Forever Living Products. Her på min side, kan du købe Aloe vera produkter, læse om muligheden for at starte egen virksomhed og komme i kontakt med mig for at få en produktpræsentation.

Jeg fik kendskab til Aloe vera, da jeg via C9 gennemgik et vægttab og siden har jeg drukket Forever Gel drik og prøvet flere af Forevers Livings produkter, og jeg må sige, at jeg er meget begejstret for disse produkter. 
Så begejstret at jeg føler at jeg må dele mine oplevelser med andre,
og derfor er jeg nu uafhængig forhandler af Forever Livings produkter.

Det mest kendte produkt er Forever Gel Original – en Aloe vera-drik, som både findes som naturel og med frisk frugtsmag. I sortimentet er der også mange andre kosttilskud, og hudpleje for alle hudtyper.

Produkterne er baserede på økologisk dyrkede Aloe vera, og grundtanken er enkel:
Vis omtanke for din krop, indefra og ud!
 
Du er altid meget velkommen til at kontakte mig hvis du vil have råd og vejledning til hvordan du kan forbedre din sundhed. 
 
Tilmeld dig Nyhedsbrevet og få en masse tips og inspiration! 

 

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.