Mere om Forever

Læs mere om den virksomhed jeg har valgt at arbejde med.

 

 

Velkommen til en verden af Aloevera

I vores produktsortiment finder du alt, du har brug for inden for kosttilskud, fitness, kropspleje og beauty. Hovedingrediensen i produkterne er stabiliseret aloe vera af højeste kvalitet dyrket uden brug af pesticider og høstet med håndkraft og ingen af produkterne bliver testet på dyr.  

Vi hjælper dig gerne med at finde det rigtige produkt til lige præcis dine behov, og du er hjerteligt velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkterne eller hvis du ønsker en produktpræsentation.

Går du og drømmer om at starte selvstændigt eller ønsker du blot lidt ekstra i månedsløn, så giver Forever dig muligheden. Kontakt os og hør hvordan.

Med venlig hilsen

Carin og Kjeld Simonsen

info@4you-aloevera.dk

Tlf: 22828504

 

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.