Jeg søger nye Forever Business Owners

At arbejde med Forever har forandret mit liv. Nu vil jeg hjælpe andre som ønsker en forandring.

Læs mere
 

Kontakt mig

Carina Jacobsen
Independent Forever Business Owner

Evt. virksomhed: Aloe Vera 4all v/Carina Jacobsen Mobil: 29607404 Kildebovej 8
4690 Haslev
Danmark

Ønsker du, at jeg kontakter dig?

Udfyld dit navn, telefonnummer og/eller din e-mailadresse, så kontakter jeg dig.

Kontakt mig

Hvorfor Forever Living Products? Jeg kom i kontakt med produkterne i 2000, pga. min meget irriterede hud. Vi havde prøvet alverdens produkter og behandlinger siden jeg var lille, men intet hjalp. Så hørte vi om Forever Living Products og især om de 90 dages tilfredsheds garanti - så var pengene da i det mindste ikke spildt, hvis ikke aloe vera produkterne kunne hjælpe mig - men helt i mod vores forventninger forsvandt min meget irriterede hud og ungdomssløvheden - fantastisk! Siden har vi brugt produkterne dagligt. 

Jeg fandt meget hurtigt ud af, at ved at vi havde skiftet alle vores hudplejeprodukter og kosttilskud ud med Forevers, og at vi ved at anbefale det videre til andre, kunne få vores egen produkter GRATIS - super smart! Ved at give indkøbsmuligheden videre til andre kan vi få opfyldt vores drømme, som vi aldrig troede var muligt, rejser betalt af Forever, overskudsdeling og mange andre fantastiske goder.   

Nu vil jeg rigtig gerne give mulighed for at få nogle fantastiske produkter og en super forretningsmulighed videre til så mange som muligt. Så, hvis du kunne tænke dig, at tjene lidt eller meget ekstra og få råd til udleve dine drømme - så giver jeg gerne muligheden for en rigtig god og risikofri forretning videre - Det er kun et spørgsmål om, hvornår du tager beslutningen - Jeg er her! 
Se mere under: http://myaloevera.dk/4all/da/work-with

E-mail: carinajacobsen@flp.com

(Kunne du tænke dig at forkæle dine veninder, kollegaer eller familie med en produkt/tema-aften er jeg altid klar på at komme og demonstrere produkterne. Her kan bl.a. vælges imellem produktpræsentation af de mest solgte produkter, Ansigtpleje, Hånd- og fodpleje eller make-up. Kontakt mig for mere info om det enkelte arrangement.)