Mere om Forever

Læs mere om den virksomhed jeg har valgt at arbejde med.

 

 

NÅR KUN DET BEDSTE ER GODT NOK

Som de fleste andre anvender jeg et udvalg af produkter hver eneste dag til min personlige pleje. Sæbe, tandpasta, shampoo, cremer til ansigt, hænder, fødder og resten af kroppen. Jeg drikker aloe vera dagligt, fordi jeg kan mærke, at det gør en forskel for mig, og fordi jeg ved, at aloe vera´s gode egenskaber har været kendt og brugt gennem flere tusinde år til forøgelse af menneskers sundhed og velvære.

I min virksomhed som behandler anvender jeg forskellige olier i forbindelse med mine stressreducerende massagebehandlinger, hvilket var den afgørende årsage til, at jeg har kastet mig ud i at være forhandler af alle de gode produkter.

Jeg har anvendt aloe vera produkter fra Forever Living gennem rigtig mange år, og jeg opfatter prdukterne som de absolut bedste, og de tilfører mig stor velvære i min hverdag.

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.