Opret konto Glemt password?
 

Mere om Forever

Læs mere om den virksomhed jeg har valgt at arbejde med.

 

 

HEAT ER TILBAGE!!

Jeg ved gennem jeres henvendelser, at mange af jer har savnet Heat'en - også absolut min favorit varmecreme - uundværlig.

 

2017 står i sundheden tegn!

Aloe Vera Holmen anbefaler at du køber vores VITAL5 kasse, som indeholder alt hvad du har brug for, at at give din krop den bedste hverdag med masser af god og sund energi. Køb kassen og få en overraskelse til personlig pleje med.

 

  • Køb C9 nu og giv sommeren en sund kickstart.

       køber du C9 får du en overraskelse med i købet ;-)

 

Køber du både C9 og FIT 1

får du en ekstra pose Ultra til at holde den sunde livsstil ved lige efter programmet er slut.


Med i købet er min fulde vejledning alle dage, du bliver også en del af et lukket forum på facebook, med andre der er i gang med samme forløb, lige som jeg også her vejleder og hjælper.

 

Velkommen!

Jeg hedder Julie og er selvstændig forhandler for Forever Living Products. Her på min side, kan du købe herlige produkter, læse om muligheden med at starte en egen virksomhed i en populær branche og komme i kontakt med mig for at få en produktpræsentation.
 
Det mest kendte produkt af dem, du kan købe hos mig, er Forever Gel Original – en herlig Aloe vera-drik, som både findes som naturel og med frisk frugtsmag. I sortimentet er der også mange andre kosttilskud, hudpleje for alle hudtyper og en herlig makeup, som prikken over i'et. Produkterne er baserede på økologisk dyrkede Aloe vera, og grundtanken er enkel: Vis omtanke for din krop, indefra og ud!
 
Når du handler hos mig, får du, ud over produkter af høj kvalitet og 90 dages Kundetilfredshedsgaranti, også en personlig service, som er ud over det sædvanlige!
 
Det er nemt at købe Forever-produkter her i min webshop.
 

Kontakt mig endelig hvis du har spørgsmål:

FB:https://www.facebook.com/Aloe-Vera-Holmen-2061059027365998/?ref=aymt_homepage_panel

IG: aloeveraholmen

Mail: aloeveraholme@gmail.com

eller på telefon/SMS: 28709110

 

Vil du spare penge på ALLE dine køb??

Som kunde kan du med eget forhandler ID nummer nummer shoppe i din EGEN shop  og opnå 15% på alle varer.

Er du interesseret, kontakt mig da via aloeveraholme@gmail.com eller telefon: +45 2870 9110 :-)

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.

Om Forevers Aloe vera

Råvarer af høj kvalitet giver produkter af høj kvalitet. Julio fortæller om Forevers Aloe vera og plantage.

Vores produkter

Ja, vi indrømmer det. Vi er sindsygt stolte over vores produkter. Vil du vide hvorfor? Se filmen her.

Nye muligheder

Vi valgte vores arbejde med hjertet – og forandrede samtidigt vores liv. Her kan du se en film om, hvordan det er at arbejde med Forever.

Wellness – the movie

Velkommen hjem til familien Sund – mor, far, 2 børn og hamsteren Bella. De bor midt i villaidyllen og har det helt enkelt uforskammet godt. De udstråler en følelse af at være på rette tid og sted i deres tilværelse, de ser lykkelige og utroligt sunde ud. Gad vide hvad det kan skyldes?

Fitness – the movie

Her møder vi det fremgangsrige par, som kan leve deres liv, præcis som de selv vil - og gør det. Begge er meget interesseret i fitness, og ikke kun træning: de vil også spise rigtigt, og de prioriterer at tage hånd om sig selv. Hvor heldigt at de har så gode produkter ved hånden…

Beauty – the movie

Boy meets girl – eller? I den her følger vi to herlige twentysomethings i deres hverdag. Måske er de venner, måske noget mere - vi overlader det til betragteren at foretage den tolkning. Helt sikkert er i hvert fald, at de vælger deres daglige produkter med omsorg.