Foreverbentenygaard Visse - Aalborg - Nordjylland Tlf 40789711

Bente Nygaard - Din Aloe Vera Forhandler i Visse - Aalborg - Nordjylland

Independent Forever Business Owner

Velkommen  indenfor

 Kig rundt i på siden - håbder du bliver inspireret, noget du ikke kan finde så :

Ring 40789711 - Så laver vi en aftale :-)

   Eller Book et arrangement:

En produktlancering er en aften med dig og dine gæster hvor I får anledning til at prøve omkring 10 forskellige produkter af Forevers sortiment. Der vil være mulighed for en let nakkemassage og jeg serverer lidt mundgodt. Et arrangement på 1-1½ time.

En forkælelsesaften er en aften med dig og dine gæster hvor I prøver en lækker håndbehandling og en skøn ansigtsbehandling. Oveni giver jeg jer en fantastisk lækker nakkemassage. Jeg serverer desuden lidt mundgodt og det varer 2-2½ time. Dette arrangement koster kr. 150,00 pr person - men køber man produkter for over 200,00 pr. stk refunderes de  kr. 150,00..

Foreverbentenygaard - Jeg er til for dig, står altid klar med råd og vejledning.

Få et rigere liv med Aloe Vera - Velkommen indenfor i Foreverbentenygaard´s Aloe Vera butik  Visse - Gug - Aalborg - Danmark  - Altid gratis fragt i hele Danmark samt 90 dages fuld returret.

Som selvstændig Aloe Vera forhandler fra Forever Living, tilbyder jeg salg og rådgivning af alle produkterne indenfor kosttilskud,  personlig pleje og essensielle olier.

Køber du løbende varer kan det med fordel betale sig du får et indkøbsnummer. Så kan du købe til indkøbspris og sælge det til andre . Interesseret - så skriv eller ring - et indkøbsnummer koster ikke noget. 

Jeg modtager betaling både som bankoverførsel , Mobile pay og Klarna.

Mangler du et log in til web-shoppen - så klik på "log ind" øverst til venstre og klik på skab en konto - så skulle det lykkes.

#Danmark #Nordjylland #Fyn #Sjælland #Jylland #Midtylland #Sønderjylland #altid #gratisfragt #Sundhed #Livsstil

På gensyn     Bente Nygaard

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.