Aloevera.nu

Anni Koch-Knudsen & Leif Rasmussen

Independent Forever Business Owner

Kontakt os

Anni Koch-Knudsen & Leif Rasmussen
Independent Forever Business Owner

Evt. virksomhed: KONSULENT ANNI KOCH-KNUDSENMobil: 51237564 NÅLEKROGEN 4
4040 JYLLINGE
Danmark

Ønsker du, at vi kontakter dig?

Udfyld dit navn, telefonnummer og/eller din e-mailadresse, så kontakter vi dig.

Kontakt mig

​Hvad er dine drømme - har du noget som du meget gerne vil have og som en ekstra indtægt kan give - så læs her.....

 

Vi vil gerne hjælpe nye forhandlere i gang med deres forretning. Måske vil du bare skabe en lille forretning og lægge 2- 3.000,- mere i husholdningspungen hver måned. Måske vil du blive en af de kommende store kanoner i Forever Living, en af dem der dropper det faste job og lever af din Aloe Vera forretning. Valget er dit og afhænger af din lyst og energi.

 • Hvordan starter du? Licensen er gratis, der er ingen købetvang eller afgifter, der skal betales. Det eneste du skal være parat til, er at investere i en startpakke med de mest almindelige produkter til ca. 4.000,-.  Du får varer hjem, du prøver dem selv og sælger videre til familie og venner – ja så er penge hjemme. Vi hjælper dig hele vejen med råd og vejledning, selvfølgelig helt uden beregning.
 • Dette er den bedste måde at starte på, så du bliver dus med produkterne. Senere er det tid for dig at finde dig nogle nye forhandlere. Dermed er du godt i gang med at skabe din helt egen forretning.
 • Der er en sidegevinst til alt dette – du vil møde en utrolig masse søde, rare, og hjælpsomme kolleger i Forever Living Products.

  Aloevera.nu 

  Anni Koch-Knudsen og Leif Rasmussen

  Nålekrogen 4   DK-4040 Jyllinge

  Tlf. 40 26 31 05 – 51 23 75 64

  Web: www.aloevera.nu

  Email: post@aloevera.nu

Smile


I am Forever